Chiar dacă este o persoană foarte pozitivă și optimistă, blondina a mărturisit că a avut o criză de plâns în supermarket. Ce a pățit soția lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu, criză de plâns în supermarket

Adela Popescu este în culmea fericirii. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea are tot ce-și poate dori de la viață: o carieră în televiziune, o familie fericită, un soț care o adoră și îi face toate poftele și doi băieței minunați, care abia așteaptă venirea pe lume a frățiorului lor, care se va naște în doar câteva luni. Deși cu toții știm că Adela Popescu este una dintre cele mai simpatice, vesele și pline de viață vedete din România, mereu cu zâmbetul pe buze, iată că faimoasa blondină a avut parte de momente tare dificile în perioada pandemiei.

Pandemia de coronavirus și-a lăsat amprenta pe sufletul a milioane de români, care au dezvoltat anxietate, depresii și atacuri de panică, văzându-se închiși în case din cauza pericolului virusului care s-a răspândit rapid la nivel comunitar. Adela Popescu nu a fost scutită nici ea de asemenea sentimente negre, Anul trecut, în 2020, actrița a trecut printr-un moment tare dificil și a avut o criză de plâns în mijlocul unui supermarket.

Adela Popescu, criză de plâns în supermarket. Ce a pățit soția lui Radu Vâlcan

„Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul in jos. Radu plecase la filmari si eu ramasesem acasa cu cei mici. Alexandru avea febra, mami pneumonie, Andrei laringita, iar eu tuseam de simteam ca mor si imi pierdusem complet vocea. Tocmai incepuse dementa Covid in Romania. Se inchisesera gradinitele, aveai voie pe strada doar cu declaratii, iar eu traiam o stare de anxietate noua.

Totul a culminat cu o criza de plans intr-un supermarket. Noroc ca aveam caciula, ochelari, masca si manusi. Dar nu e ca si cum cineva avea curajul sa se apropie de mine. Sau de altcineva, in general… Fratele meu imi aducea provizii peste gard, iar eu ii dadeam la schimb masti chirurgicale. Sotul, un tip prevazator, facuse stoc. La fel de mare ca cel de faina, conserve, fasole, hartie igienica, etc. Ce psihoza!”, s-a confesat Adela Popescu fanilor săi de pe Instagram.