Adela Popescu și Radu Vâlcan au parte de o iubire ca în povești. Multe cupluri ar da orice să fie ca ei, dar foarte, foarte puțini reușesc acest lucru. Cei doi sunt mereu alături unul de celălalt, indiferent de situație. Cele două vedete nu ezită să își declare dragostea pe rețelele sociale, ori de câte ori au ocazia.

Cei doi formează unul din cele mai longevive din showbiz. Despre ei s-au spus și scris multe, dar au continuat să își vadă de viață. Cei doi au descoperit secretul unei relații perfecte, pentru că nu s-au certat niciodată până acum, cel puțin nu în public. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”  de la PRO TV face ea ce face și îi atrage mereu atenția.

Adela Popescu: „Ești mâncat!”

Nici el nu se lasă mai prejos și o surprinde așa cum știe el mai bine. De exemplu, de ziua ei de naștere, a avut grijă să o facă să se simtă o femeie specială încă de la primele ore ale dimineții. Imaginile pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan fac furori în mediul online. Fanii nu se tem să reacționeze sau să își dea cu părerea despre relația lor perfectă.

„Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a-și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav”, a spus la un moment dat Adela despre secretul menținerii căsniciei cu Radu.

Adela Popescu, declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan. Fanii au rămas mască: „Ești mâncat!”

Timpul trece mult prea repede și pentru ei. Au împlinit deja 5 ani de căsnicie și sunt recunoscători pentru asta. În plus, au și doi copii superbi pe care îi iubesc enorm, Alexandru și Andrei. Ei au reușit să câștige respectul tuturor oamenilor din jurul lor, mai ales că se iubesc la fel ca la început. Ei bine, ultima declarație de dragoste pe care a făcut-o Adela Popescu le-a atras imediat atenția celor care îi urmăresc.

„Sunt femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulți bărbați, așa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Acestea se numesc fidele”, este mesajul transmis de Adela Popescu.