Adela Popescu este o vedetă, în vârstă de 34 de ani, care a venit în Capitală pentru a-și demonstra talentele. Artista a devenit cunoscută prin telenovela Numai Iubirea, urmând să apară în mai multe seriale românești.

Actrița de la Șușani și-a demonstrat și talentul muzical, cochetând cu această lume în trecut. Adela a avut o colaborare cu Dj Project și a scos mai multe albume solo. Însă, se pare că ceva a determinat-o să părăsească industria, povestind că s-ar fi simțit descurajată.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, doi romantici incurabili

În urmă cu cinci ani, ea și Radu Vâlcan și-au unit destinele. Ca rezultat al mariajului, aceștia au și doi băieței: Andrei și Alexandru. Relația lor este una care stârnește invidie în rândul domnișoarelor, mai ales că prezentatorul de la Insula Iubirii este considerat ca fiind unul dintre cei mai frumoși bărbați din showbiz.

Adela și Radu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar căsnicia lor merge extrem de bine. Cei doi postează frecvent imagini și videoclipuri haioase cu ei. Astăzi, după filmările de la Vorbește Lumea, Vâlcan a luat-o pe soția sa de la serviciu.

Frumoasa prezentatoare a postat un Instastory în care le povestea fanilor ei că urmează să ia masa de prânz împreună cu soțul ei. Din cauza pandemiei, cei doi au vrut să mănânce în oraș și totodată, să fie și în siguranță. Din acest motiv au ales să își savureze hamburger-ul în mașină.

„M-a invitat soțul la masă. S-a dus să cumpere un hamburger și să îl mâncăm în siguranță în mașină, cât de romantic. Și cu cartofi prăjiți!”, le-a povestit Adela urmăritorilor ei.

Cei doi formează un cuplu stabil și au multe activități frumoase, de familie, pe care le fac împreună. Vâlcan este un soț și un tată implicat, care îi pune pe cei dragi pe primul loc și nu se dezice de la treburile casnice.