Adela Popescu, secretul unor sâni perfecți. La ce truc a apelat prezentatoarea: „Așa speram că vor crește”

Adela Popescu a dat cărțile pe față.

Adela Popescu, secretul unor sâni perfecți. La ce truc a apelat prezentatoarea: „Așa speram că vor crește”

Adela Popescu a recurs la un gest extrem pentru a avea sânii mai mari. Nu doar ea a fost cea care a apelat la acest artificiu. Vedeta împreună cu prietenele ei s-au gândit că acest lucru le va ajuta la creșterea sânilor. Nu i-a fost rușine să recunoască și nici să vorbească despre acest subiect. A reușit din nou să își lase toți admiratorii cu gura căscată.

Prezentatatoare de la „Vorbește Lumea” este foarte atentă la felul în care arată. A apelat de-a lungul timpului la mai multe trucuri de frumusețe, în speranța că acestea o vor ajuta. Nu au dat neapărat rezultate, dar ea așa a crezut că va fi.

Adela Popescu nu era mulțumită de felul în care arăta

Vedeta are un trup de invidiat, deși a născut de două ori. Arată incredibil și nici măcar nu pare de vârsta pe care o are. Are un ten de invidiat, la care multe femei doar visează, dar nu a fost mereu mulțumită de felul în care a arătat. A încercat să facă tot posibilul, pentru a se simți mai bine în pielea sa.

Este apreciată de fani pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Ea preferă ca susținătorii ei să afle lucrurile importante din viața ei direct de la ea. Astfel că recent și-a deschis inima în fața lor și le-a vorbit despre câteva lucruri despre care nu a mai adus pomenit până acum.

Adela Popescu, secretul unor sâni perfecți. La ce truc a apelat prezentatoarea: „Așa speram că vor crește”

Ea a apelat o singură dată la ajutorul specialiștilor. S-a operat la nas, dar nu pentru că ar fi deranjat-o felul în care arăta, ci pentru că avea probleme medicale. În adolescență, nu avea o părerea bună despre ea, dar între timp lucrurile s-au schimbat și este mândră de ea.

”Eu și colegele mele apelam la tinctura de mărar, așa speram că ne vor crește sânii”, a spus, amuzată, Adela Popescu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Lucru pe care multe doamne și domnișoare l-au pus în practică, având aceleași speranțe ca celebra prezentatoare.