Adela Popescu este mai fericită ca oricând. Ziua de astăzi este una extrem de importantă pentru ea. Vedeta împlinește 34 de ani și se bucură din plin de această perioadă din viața ei. Un asemenea eveniment nu avea cum să treacă neoservat, iar soțul ei s-a ocupat intens de acest lucru. Radu Vâlcan reușește să o facă să zâmbească în fiecare zi, iar astăzi a luat-o prin surprindere așa cum doar el știe.

Vedeta este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie perfectă, la care mulți doar visează. Se bucură de fiecare moment și este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. Până la vârsta de 34 de ani, frumoasa artistă a reușit să își îndeplinească toate dorințele și este fericită pentru asta.

Adela Popescu împlinește astăzi 34 de ani

De ziua ei, a avut parte de o surpriză emoționantă din partea lui Radu Vâlcan. El a avut grijă ca de la primele ore ale dimineții, soția sa să simtă cea mai iubită femeie din lume. A postat o imagine în care se sărutau; alături de un text care a emoționat pe toată lumea până la lacrimi. Această declarație de iubire sigur i-a făcut ziua mai frumoasă soției sale.

„Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fară tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea și la copii! 🥳❤️🥳”, i-a transmis Radu Vâlcan Adelei Popescu, pe Instagram, de ziua ei de naștere.

Adela Popescu, surpriză de zile mari din partea lui Radu Vâlcan. Vedeta împlinește astăzi 34 de ani: „Fără tine n-aș fi eu”

Adela Popescu a fost surprinsă și de admiratorii ei de pe rețelele sociale. Ea este foarte apropiată de ei și îi ține la curent cu tot ceea ce i se întâmplă. Drept răsplată, ei nu au uitat de ziua ei de naștere și i-au transmis toate gândurile lor bune. Cu siguranță, prezentatoare s-a bucurat enorm de toate urările lor și este fericită că are fani care o iubesc atât de tare în fiecare zi.

„La mulți ani, Adeluca! Să fii sănătoasă / La mulți ani minunati!🌹 / Cel mai romantic! La mulți ani, Miss Adela!💋”, sunt doar unele dintre comentariile primite de Adela Popescu.