Adela Popescu este o vedetă foarte iubită de la noi din țară. De-a lungul timpului, s-a remarcat prin talentul său, dar și prin faptul că este o familistă convinsă. Împreună cu soțul său, Radu Vâlcan, au doi băieței minunați cărora le trebuie vecini pentru joacă și un spațiu mai mare unde să se desfășoare în voie.

Cei doi soți vor opta pentru o casă mai spațioasă și mult mai bine organizată. Cât despre locație, se pare că nu este deolc departe de vechea casă. Bucătăria reprezintă un loc destul de important pentru Radu Vâlcan, astfel că acest spațiu nu a fost deloc trecut cu vederea în momentul în care casa a fost aleasă. Pasiunea pentru gătit a actorului și-a spus cuvântul de data acesta.

Adela Popescu s-a gândit la toate, căci un criteriu după care s-a ghidat a fost și numărul vecinilor. Și-a dorit ca cei doi băieței ai lor să aibă cu cine să se joace în juru casei lor. Așa că au ales o zonă cu mulți vecini.

Fără nicio urmă de îndoială, nu s-a neglijat nici pe ea, pentru că vedeta a optat și pentru un dressing și bai pe măsură, unde se poate desfășura în voie. Din relatările frumoasei prezentatoare TV, se pare că locuința cea nou nu este foarte diferită de cea veche, ci doar au venit cu câteva îmbunătățiri.

Adela Popescu, totul despre noua ei casă! Cât de mare este și unde este amplasată

Soțul Adelei Popescu, pasionat de bucătărie

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie. Adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât.

Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare. El este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu? Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case. Să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum.”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.