Adelina Pestrițu a încins atmosfera pe Instagram. Vedeta s-a pozat doar într-un prosop: „O baie fierbinte!”

Adelina Pestrițu nu încetează să își surprindă admiratorii.

Adelina Pestrițu a încins atmosfera pe Instagram. Vedeta s-a pozat doar într-un prosop: „O baie fierbinte!”

Adelina Pestrițu este o femeie atrăgătoare, care nu ezită să își pună formele în evidență de fiecare dată. Frumoasa brunetă știe cum să atragă toate privirile asupra ei. Toată lumea știe că adoră să fie în centrul atenției. De data aceasta, a dat dovadă că este extrem de pricepută la acest capitol. Ultima imagine pe care a postat-o pe rețelele sociale a încins imaginația tuturor bărbaților.

Este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară și este urmărită de peste 1,6 milioane de oameni pe Instagram. Ea știe cum să își țină urmăritorii aproape și postează zilnic pe Story dând dovadă că iubește să păstreze legătura cu ea. Din când în când, ea le mai face și surprize. C de exemplu, recent a postat două imagini în care și-a făcut apariția doar într-un prosop.

Adelina Pestrițu, mai sexy ca oricând

După cum bine știți deja, Adelina Pestrițu petrece extrem de mult timp în mediul online. Așa își câștigă existența și iubește ceea ce face. Nu are renunța niciodată la cariera sa de influncer, nici măcar în favoarea televiziunii. Ea a mărturisit, la un moment dat, că i-ar plăcea să se întoarcă pe micile ecrane. Ar face acest lucru doar dacă ar primi o ofertă extrem de bună și să nu simtă efectiv că merge la muncă.

Adelina Pestrițu a încins atmosfera pe Instagram. Vedeta s-a pozat doar într-un prosop: „O baie fierbinte!”

Fanii s-au bucurat la maximum, după ce Adelina a postat acele imagini extrem de provocatoare. Mai mult de atât, bruneta le-a dat o serie de idei pe care le-ar putea face într-un weekend obișnuit. Imaginile au adunat zeci de mii de aprecieri în doar câteva minute și sute de comentarii.

„🤍 Cateva tips-uri de relaxare pentru weekend:
1. O baie friebinte, scrub si uleiuri esentiale.
2. Netflix -un serial captivant. Recomand “Dynasty”, “Casa de Papel”, “The Crown”, “The Island”.
3. O cafea aromata savurata in liniste sau un ceai fierbinte🌴
4. Muzica: Jazz & Chill Out
5. Lumanari si betisoare parfumate
Enjoy your weekend”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.