Adelina Pestrițu, acuzată de Iulia Albu că poartă blană naturală. Cum a reacționat vedeta: „Ce să fac cu ele? Să le dau foc.”

Iulia Albu a făcut-o praf pe Adelina Pestrițu, din cauza hainelor pe care le poartă.

Adelina Pestrițu, acuzată de Iulia Albu că poartă blană naturală. Cum a reacționat vedeta: "Ce să fac cu ele? Să le dau foc."

Iulia Albu s-a luat de Adelina Pestrițu în rubrica sa din emisiunea „La Măruță”. Vedeta a fost criticată din cauza faptului că poartă haine din blană naturală. Criticul de modă nu a purtat și a declarat că nu va purta niciodată un asemenea articol vestimentar. Este o mare iubitoare de animale și i se pare inuman că unele persoane fac așa ceva.

Cea pe care a luat-o în vizor ultima dată este Adelina Pestrițu. Fosta soție a lui Mihai Albu și-a exprimat punctul de vedere, cu care se pare că bruneta nu a fost complet de acord. După toate acestea a venit și rândul ei să fie invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Adelina Pestrițu a lămurit misterul

Ea a venit să discute în cadrul uneia dintre ediții despre faptul că își va licita una dintre rochiile de mireasă. Face acest gest pentru o cauză nobilă, acum în preajma sărbătorilor de iarnă. Toți banii pe care îi va obține vor ajunge la Spitalului Municipal din Câmpulung-Musce. Aceștia vor fi utilizați pentru modernizarea Secției de Pediatrie. Ea vrea să ajute în mod special acest spital, pentru că acolo s-a născut chiar ea în urmă cu 33 de ani.

Adelina Pestrițu, acuzată de Iulia Albu că poartă blană naturală. Cum a reacționat vedeta: "Ce să fac cu ele? Să le dau foc."

Moderatorul emisiunii a luat-o pe vedetă la întrebări. Acesta a întrebat-o la un moment dat dacă poartă sau nu blănuri naturale, curios fiind din cauza afirmațiilor pe care le făcuse Iulia Albu. Ea i-a oferit soțului Andrei răspunsul mult așteptat. A recunoscut că uneori poartă, pentru că ale în garderoba sa. Pe unele dintre ele le-a cumpărat chiar ea, iar pe altele le-a primit cadou.

„Am și blănuri naturale, am și blănuri artificiale. Nu susțin comerțul de blănuri naturale, însă, odată ce le am în dressing, ce să fac cu ele? Să le dau foc. Sunt niște haine. Le port, dar nu susțin asta, sunt împotriva. Poate le-am primit și cadou, poate le-am și cumpărat la un moment dat în viață. Important este să nu susții chestia asta, nu? Sunt niște haine pe care le am în dressing. Îmi pare rău dacă, nu știu, cineva e supărat din cauza asta, dar trebuie să spun că nu ăsta este scopul meu. Port și eu niște haine, dacă cineva se supără îmi cer mii de scuze”, a mărturisit Adelina Pestrițu.