Adelina Pestrițu, desființată din nou de Oana Zăvoranu: „Mocangioaico, îți scot eu harfele din cap”

Oanei Zăvoranu i s-a pus pata din nou pe Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, desființată din nou de Oana Zăvoranu: "Mocangioaico, îți scot eu harfele din cap"

Oana Zăvoranu nu le mai suportă pe vedetele de la noi. Ea le-a declarat acestora război și a promis că le va desființa. După cum bine știți, vedeta și-a pornit cruciada de pe Instagram în momentul în care Pepe a anunțat că divorțează. De atunci, ea le jignește în fiecare zi pe cele care promovează produse pe aceasta platformă, fără a le folosi.

Mai mult de atât, ea are o problemă cu faptul că acestea trag diverse foloase ca să realizeze asemenea postări pe Instagram. Una dintre persoanele pe care i s-a pus pata este chiar Adelina Pestrițu. Actrița din „Sacrificiul” a luat-o de mai multe ori la rost pe influenceriță.

Adelina Pestrițu, desființată din nou de Oana Zăvoranu: "Mocangioaico, îți scot eu harfele din cap"
Oana Zăvoranu supărată pe bradul Adelinei Pestrițu

Nu este deloc de acord cu toate reclamele pe care aceasta le face pe Instagram și este, de asemenea, extrem de revoltată. Adelina promovează tot felul de produse, indiferent despre ce ar fi vorba și nu îi este rușine cu asta.

Oana Zăvoranu nu se lasă!

Zilele acestea, diva s-a lăudat cu bradul ei de Crăciun pe care l-a împodobit recent. Motiv pentru care a furnizat momentul perfect Oanei ca să pornească un nou atac împotriva ei. Cuvintele pe care i le-a adresat au fost unele extrem de dure, iar fanii au avut ocazia ca să se amuze copios pe seama replicilor scandaloase ale acesteia.

Adelina Pestrițu, desființată din nou de Oana Zăvoranu: "Mocangioaico, îți scot eu harfele din cap"

Oana Zăvoranu este de părere că Adelina nu este capabilă nici măcar să își cumpere un brad de Crăciun cu globulețe. A spus despre aceasta, cu alte cuvinte, că așteaptă să primescă totul gratis și a numit-o „sărăcie”. Nu este pentru prima dată când actrița critică postările brunetei într-un ton atât tăios.

„Gata mă, a primit Pinocchio cerșetor brad și globuri MOCA și a ținut să mulțumească. Ai găsit ce sărăcio? Ce p… mea ai găsit? Gen mergeai pe stradă și te-a lovit bradul moca în bârnos. Hai sictir de mocangioaică cu harfele tale ieftine pe care ți le scot eu din cap.”, i-a transmis diva.