Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre revenirea în televiziune: „Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă”

Ce ar face-o pe Adelina Pestrițu să revină în televiziune.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre revenirea în televiziune: "Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă"

Adelina Pestrițu nu a muncit dintotdeauna în mediul online. Cei mai mulți o cunosc de pe social media, dar a lucrat o vreme în televiziune. A renunțat la această carieră în urmă cu mai mulți ani, dar s-ar întoarce oricând. Vedeta are, însă, câteva condiții pe care nu le-a trece cu vederea nici în ruptul capului.

Adelina Pestrițu: „Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă”

Au trecut mai bine de cinci ani de când Adelina Pestrițu a dispărut de micile ecrane. Ea și-a dedicat existența mediului online, de unde câștigă extrem de bine. De atunci, ea trăiește doar din asta și nu poate spune că o duce rău, ba din contră. Este o femeie de succes, care este urmărită de sute de mii de oameni. Pentru multe femei, bruneta este un exemplu demn de urmat.

Lucrând ca influencer, vedeta este tot timpul prezentă pe Instagram. Vedeta postează zilnic Story-uri pentru fanii ei și nu îi neglijează o clipă. Cel mai probabil este conștientă de faptul că fără persoanele care o urmăresc, ea nu ar reuși nimic. Datorită lor este acolo sus și nu îi este rușine să recunoască.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre revenirea în televiziune: "Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă"

Deși îi merge extrem de bine, ea nu a negat că s-ar întoarce pe micile ecrane. Se pare chiar că ar fi primit o serie de oferte, pe care le-a refuzat. Are o serie de condiții, pe care angajatorii ei ar trebui să le respecte, pentru că ar vrea să meargă la muncă de drag. Nu ar putea lucra în orice proiect, pentru că ar vrea ca în paralel să se ocupe și de activitățile pe care le face deja. Orice s-ar întâmpla, ea nu va renunța la cariera sa din mediul online.

„Mi-e dor de televiziune și m-aș întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aș alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacții la fel de mari ca munca în online.

Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, așa cum o fac zilnic în business- ul meu și să știu că sunt implicată într-un proiect care are o etichetă pozitivă.

De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp și mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a mărturisit Adelina Pestrițu pentru okmagazine.ro.