Adelina Pestrițu, motivul incredibil pentru care și-a scos rochia de mireasă la licitație! FOTO

Adelina Pestrițu și-a scos la licitație una dintre rochiile sale de mireasă pentru o cauză nobilă.

Adelina Pestrițu, motivul incredibil pentru care își scoatea rochia de mireasă la licitație! FOTO

Adelina Pestrițu este celebră, talentată și are tot ceea ce și-ar putea dori. Ba mai mult, anul acesta a avut ocazia să pășescă pe covorul roșu la gala People’s Choice Awards alături de nume grele din toată lumea, unde s-a aflat și Kim Kardashian sau Pink.

Drept urmare este pe departe una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. În mediul online are foarte mulți admiratori cu care ține legătura zilnic. Nu trece o zi fără ca frumoasa vedetă să posteze fotografii și scurte clipuri care să însumeze părțile din viața ei de zi cu zi.

Se știe faptul că Adelina Pestrițu a avut două rochii de mireasă absolut superbe în una dintre cele mai importante zile din viața ei, ziua în care și-a unit destinul cu soțul ei, Steblea Virgil.

Așa că iată că acum a venit momentul ca pe una dintre aceste rochii să o transforme într-un gest care face cât toți banii din lume. Vedeta și-a scos la licitație rochia de mireasă, iar banii pe care reușește să-i acumuleze îi va folosi pentru un scop nobil.

Adelina Pestrițu, motivul incredibil pentru care își scoatea rochia de mireasă la licitație! FOTO

Postarea de pe rețelele de socializare în care menționează că-și scoate rochia de mireasă la licitație a avut un mare succes și, în mod cert, prețul va crește mult mai mult în zilele următoare.

Licitația a pornit de la o sumă mai mult decât modestă, adică valoarea de 500 de lei. Prețul a crescut rapid, așa că momentan s-a ajuns la suma de 10.000 de lei.

Adelina Pestrițu, motivul incredibil pentru care își scoatea rochia de mireasă la licitație! FOTO

Care este motivul pentru care Adelina Pestrițu și-a scos rochia de mireasă la licitație

Adelina Pestrițu demonstrează încă o dată faptul că în cazul care există voință, totul poate fi posibil. Așa că vedeta a făcut toate demersurile neceare pentru a-și scoate rochia de mireasă la licitație pentru a strânge bani pentru renovarea secției de Pediatrie a Sitalului Municipal Câmpulung Muscel.

Acest loc este de o însemnătate mare pentru vedetă, pentru că acesta este chiar locul încare ea a venit pe lume. Pentru ca secția să fie complet renovată este necesară suma de 300.000 de euro. Licitația se va încheia la data de 27 noiembrie, ora 22, moment în care se va numi și câștigătoarea rochiei de mireasă.

Adelina Pestrițu, motivul incredibil pentru care își scoatea rochia de mireasă la licitație! FOTOAdelina Pestrițu, motivul incredibil pentru care își scoatea rochia de mireasă la licitație! FOTO

Ce mesaj a postat Adelina Pestrițu

„Oraşul în care m-am născut îmi trezeşte multe amintiri frumoase şi mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu şi adaptat zilelor noastre. Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut. Medicina şi tehnologia au avansat. Însă Spitalul în care atât de mulţi copii îşi cunosc mamele a rămas pe loc. Şi ştiu că alături de alţi oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spaţiu cald şi primitor pentru bebeluşii şi copiii fiecărei familii.”, a scris ea pe Facebook.

„Un prim pas este să-mi scot la licitaţie rochia mea de mireasă. Banii să servească la recondiţionarea acestei Secţii de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunţii, însă pentru mine are şi o valoare sentimentală extrem de mare. Preţul ei a fost de 8.800 euro. Însă fiind vorba de o licitaţie cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să ştie că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit şi la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la această licitaţie şi să îmi pot ajuta oamenii de acasă.”, spune Adelina Pestriţu.