Adelina Pestrițu, o nouă schimbare de look. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram: ”Vreți să revin la…”

Adelina Pestrițu a luat pe toată lumea prin surprindere.

Adelina Pestrițu, o nouă schimbare de look. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram: ”Vreți să revin la...”

Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de succes pe toate planurile și are mii de fani pe rețelele sociale.

Vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde petrece foarte, foarte mult timp. Ea este recunoscută pentru felul ei sincer de a spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Totodată, este recunoscută și pentru stilul extravagant pe care îl adoptă de fiecare dată. Vedeta are, de asemenea, un trup perfect la care multe femei doar visează.

Adelina Pestrițu, blondă și cu părul lung

Adelina Pestrițu este foarte preocupată  de felul în care arată. Acum ceva timp, ea le-a vorbit fanilor despre operațiile estetice pe care le-a suferit. Chipul vedetei este perfect, dar nu a fost mereu așa. Pentru a arăta atât de bine acum, vedeta a trecut prin niște chinuri groaznice. Una dintre cele mai grele intervenții pe care și le-a făcut a fost cea de modificare a nasului. A meritat efortul, pentru că acum arată extrem de bine.

Recent, ea a simțit nevoia de o nouă schimbare. După ce s-a tuns scurt, fanii au criticat-o extrem de tare pe Instagram. Aceștia nu se pot obișnui cu ea în felul acesta. Ei bine, mulți i-au scris să revină la părul lung, iar ea nu s-a putut abține. Ține foarte mult cont de părerile internauților și a apelat la ajutorul unei peruci pentru a le face pe plac.

Adelina Pestrițu, o nouă schimbare de look. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram: ”Vreți să revin la...”

Schimbarea de look o prinde de minune, iar asta nu o spunem noi, ci fanii ei. Nimeni nu se aștepta să o vadă într-o asemenea ipostază. Desigur că imaginea a făcut furori în mediul online, iar reacțiile au fost pe măsura așteptărilor.

”Multi dintre voi imi spuneti ca vreti sa revin la par lung. Am facut o simulare de schimbare totala de look cu ajutorul perucii din par natural. Vreau parerea voastra in comentarii! 👍🏾 Or 👎🏾”, spune Adelina Ioana Pestrițu, pe rețelele sociale.