Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu are grijă de fiica fostului său soț, Alex Bodi!

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a avut grijă de una dintre fiicele fostului ei soț, însă se pare că nu el este cel care i-a cerut ajutorul.

Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu are grijă de fiica fostului său soț, Alex Bodi!

În ciuda faptului că nu mai sunt într-o relație, Bianca Drăgușanu încă mai are legătură, indirect ce-i drept, cu fostul ei soț, Alex Bodi. Acum câteva zile, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în preajma uneia dintre cele două fetițe ale omului de afaceri.

Inițial, s-a pus în discuție ipoteza conform căreia Alex Bodi i-a solicitat ajutorul fostei sale soții, având în vedere că el se află după gratii în aceste momente. Se pare că nu este deloc așa. Bianca Drăgușanu a avut un cu totul alt motiv pentru care a avut grijă de fetița fostului soț care acum se află într-o nouă relație de dragoste cu rusoaica Daria.

Se știe faptul că cei doi nu prea au avut o relație pașnică. Drumul lor împreună a fost presărat cu multe despărțiri și împăcări. Însă cei doi nciodată nu au avut să-și împartă lucrurile în fața copiilor. Treburile de adulți întotdeauna au fost rezolvate între patru ochi, fără ca cele mici să ia parte în vreun fel la astfel de discuții.

Bianca Drăgușanu are o relație bună cu fosta soție a lui Alex Bodi

Poate părea o surpriză pentru mulți, însă Bianca Drăgușanu se înțelege de minune cu Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi. Afaceristul mai are încă o fetiță dintr-o altă relație pe care o iubește la fel de mult.

Situația este de așa natură astfel încât Alex Bodi se află acum în imposibilitatea de a-și mai vedea cele două fetițe. Afaceristul este închis pentru 29 de zile. Se pare că acesta ar face parte dintr-o rețea de proxeneți, fiind arestat la scurt timp după ce și-a făcut publică relația cu Daria Radionova.

Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu are grijă de fiica fostului său soț, Alex Bodi!

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu se dedică de la a sări în ajutor atunci când este nevoie de ea. Se pare că Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi, ar fi fost cea care i-a cerut ajutorul divei noastre să aibă grijă de fiica ei cât timp ea se află la un curs de machiaj.

Cu toții știm că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație destul de tumultoasă. Chiar și așa, blondina rămâne o lady în adevăratul sens al cuvântului chiar și atunci când vine vorba de fiicele lui Alex Bodi.