Adevărul a ieșit la iveală. De ce a mers Bobonete la DNA

A existat un moment exploziv în lumea mondenă, în momentul în care Mihai Bobonete a fost văzut la DNA. Acum s-a aflat și de ce!

Adevărul a ieșit la iveală. De ce a mers Bobonete la DNA
Adevărul a ieșit la iveală. De ce a mers Bobonete la DNA

Toată lumea mondenă a avut un șoc, acum doi ani, în momentul în care Mihai Bobonete a fost văzut la sediul Direcției Naționale Anticorupție. S-a întâmplat în anul 2018. Acum, la doi ani de atunci, actorul și comediantul a povestit de ce a mers în acea zi la DNA.

Mihai Bobonete este extrem de cunoscut în România datorită spectacolelor sale de stand up comedy, dar și pentru rolurile pe care le-a avut pe micile ecrane. Cel mai de succes este personajul Bobiță din serialul Las Fierbinți difuzat de Pro TV. Acesta a povestit una dintre cele mai amuzante situații care a depășit, de departe, scenariile de la serial.

Mihai Bobonete povestește despre momentul din 2018, de când a fosy văzut la Direcția Națională Anticorupție. Afară se aflau foarte mulți jurnaliști, iar la scurt timp, în online, în ziare și la TV apăruse știrea: Bobonete, la DNA.

Ce a făcut Mihai Bobonete la DNA

Deși presa a vrut mult timp și au existat și speculații, de fapt, situația a fost una extrem de amuzantă. Mihai Bobonete își vizitase de fapt vărul care lucrează în sediul DNA. El s-a dus acolo pentru a-i duce acestuia un pachet trimis de părinții săi.

„Mihai Bobonete a fost la DNA. A fost tare ca m-a sunat mama si m-a intrebat ce-am facut. Ce sa fac, am fost cu branza, am dat branza varului meu. Am trecut pe la matusa si mi-a zis: Ma, te duci la Bucuresti? Stai sa-ti pun si eu in Mustangul asta o galeata de branza sa-i duci si lu’ asta acolo. Eu tot l-am sunat: Ba, vino sa-ti dau branza. Mi-a zis ca nu are timp si a zis: Vino si adu-mi-o la serviciu. Si eu i-am zis: Ba, esti sigur ca vrei sa-ti aduc branza la DNA? Si a zis: Da, ce treaba are una cu alta„, a povestit Mihai Bobonete, la un interviu pentru Reteaua de idoli de la TVR 2.

Adevărul a ieșit la iveală. De ce a mers Bobonete la DNA
Adevărul a ieșit la iveală. De ce a mers Bobonete la DNA

Mihai Bobonete este un împătimit al mașinilor

Bobonete iubește foarte mult mașinile. Acum un an, acesta a decis să își cumpere mașina viselor sale. El a achiziționat o mașină sport de toată frumusețea. Este vorba despre un Ford Mustang de culoare vișiniu ce are 300 de CP.

Un astfel de model, EcoBoost de 2.3 litri și 314 CP, transmisie manuală și șase trepte ajunge la prețul de minim 35.000 de euro.

Acum, actorul și-a vopsit mașina în culorile echipei Universitatea Craiova și are plăcuțe de înmatriculare cu UCV. Mihai Bobonete este unul dintre cei mai înrăiți fani ai echipei din Bănie. El a demonstrat de câte ori a putut că ține necondiționat cu echipa craioveană.