Adevărul despre cel mai înalt penthouse din București în care Alex Bodi a locuit. Ce s-a întâmplat cu proprietatea respectivă?

Viața milionarului din Mediaș este presărată cu multe semne de ïntrebare mai ales pentru cei din jur. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu prima locuință deținută de fostul Biancăi la București.

Alex Bodi a reușit în doar câțiva ani să își construiască un adevărat imperiu în care în mod evident luxul tronează din plin. Atunci când s-a mutat în Capitală pentru Bianca Drăgușanu, afaceristul locuia într-un imobil complet diferit față de vila pe care o deține acum în Pipera. Fostul blondinei optase pentru a rupe gura târgului cu cel mai înalt și exclusivist penthouse existent la vremea respectivă în București.

Investiția l-a scuturat pe afacerist atunci de peste un milion și jumătate de euro. Cu toate acestea, Bodi a ales să renunțe la locuința respecrivă pentru una mai „pământeană”.

Penthouse unic proiectat pe două etaje

Apartamentul ales de Bodi inițial se afla la ultimul etaj al unui bloc rezidențial dintr-o zonă scumpă a Bucureștiului.Fostul proprietar a ales să îi aducă o serie de îmbunătățiri imediat după ce l-a achiziționat. Astfel, alături de una dintre cele mai căutate arhitecte din București bărbatul de origine străină a cerut ca suprafața acestuia să fie dublată. Astfel, penthouse-ul în care a ajuns ulterior să locuiască afaceristul din Mediaș a mai fost structurat pe încă un nivel ajungând de la 180 de mp la 378 de mp.

Adevărul despre cel mai înalt penthouse din București în care Alex Bodi a locuit. Ce s-a întâmplat cu proprietatea respectivă?

Locuința situată la înălțimea de 92 de metri avea o panoramă uluitoare de care Bianca Drăgușanu se folosea mereu pentru a-și face fotografii pe care să le posteze ulterior pe Instagram.

Adevărul despre cel mai înalt penthouse din București în care Alex Bodi a locuit. Ce s-a întâmplat cu proprietatea respectivă?
La vremea respectivă exista zvonul că imobilul ar fi al ei, însă Bodi a ținut atunci să precizeze că blondina doar locuia la el periodic.

„Apartamentul nu este al Biancăi, ea a locuit din când în când la mine, cred că e normal într-o relație să se întâmple asta. Acum, după ce ne-am despărțit, îți dai seama că nu mai locuiește aici. Bianca și-a făcut acele poze la niște haine, probabil că i-a plăcut decorul, panorama. Au fost făcute cu acordul meu, ea m-a întrebat dacă poate să le facă și eu i-am spus că da.” , declara afaceristul la vremea respectivă.

Recent, s-a aflat că locuința de lux nu a avut un singur proprietar. Atât Alex Bodi cât și partenerul să de afaceri ar fi pus mână de la mână pentru investiția de peste un milion și jumătate de euro.

Deși o perioadă s-a bucurat de ambianța unica a acestuia, Alex Bodi a renunțat în final la acesta pentru a-și achiziționa casa din Pipera.

Pe lângă aceste proprietăți, fostul Biancăi aflat acum după gratii mai deține o vilă în orașul natal, Mediaș și una în Monaco pentru care ar fi scos din buzunar în jur de 2 milioane de euro.

De asemenea, afaceristul are pe numele lui și câteva mașini de lux cu care face furori în România.

Alex Bodi trebuie să le demonstreze acum procurorilor că averea pe care o deține nu a fost obținută în urma ilegalităților. În caz contrar, după sentință oamenii legii pot dispune vânzarea proprietăților cu scopul de a recupera prejudiciile posibilelor victime pe care milionarul le-ar fi traficat pentru prostituție.