Adevărul despre Cengiz Slklaroglu și despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu! A avut parte de o lovitură cruntă de la soartă

Detalii neștiute ies la iveală din viața afaceristului turc Cengiz Slklaroglu.

Cengiz a spus adevărul despre Bianca Drăgușanu! Declarația bombă care îl va înfuria pe Bodi!"Poate că ea ar vrea să aibă o relație cu mine"

Cengiz Slklaroglu este un om de afaceri foarte potent din punct de vedere financiar de origine turcă. Se știe faptul că acesta este un crai care a pus pe jar mai multe femei frumoase de la noi. Printre ele se numără Ioana Filimon, Otilia Bilionera, iar acum în capul noii liste se află cumva Bianca Drăgușanu?

Cengiz Slklaroglu este un titan în afaceri, dar nici la capitolul dragoste nu stă rău deloc. La un moment dat s-a iubit cu femei frumoase și celebre de la noi din țară, însă puțini sunt cei care știu povestea sa tristă de viață.

Cengiz Slklaroglu a avut parte de o lovitură grea de la viață

Cengiz Slklaroglu nu a avut deloc o viață ușoară. A avut foarte mult de suferit acum mai multă vreme. La un moment dat totul părea mai mult decât perfect în viața lui. Acasă îl aștepta o soție frumoasă, devotată și iubitoare și, mai mult decât atât, așteptau și venirea pe lume a unui bebeluș.

Viața le-a dat o palmă fiecăruia în momentul în care turcul a fost acuzat de oamenii legii pentru comiterea unor infracțiuni, așa că urma să fie închis pentru o perioadă lungă de timp în Rusia. La aflarea acestor vești triste, soția lui nu a putut suporta această idee de a sta departe de omul care o face fericită, așa că s-a sinucis. În urma ei a lăsat foarte multă durere și un gol imens pe care turcul nu a reușit să-l umple nici până în ziua de astăzi.

Dovezi în acest sens sunt chiar imaginile postate de afacerist în mediul online care erau alături de niște mesaje răvășitoare, profunde și extrem de dureroase: „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”.

Timpul a trecut de atunci, iar afaceristul este în căutarea unei femei care să fie pe sufletul lui. A avut mai multe relații nereușite de atunci, însă Bianca Drăgușanu ar putea fi noua lui cucerire.

Adevărul despre Cengiz Slklaroglu și despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu! A avut parte de o lovitură cruntă de la soartă

Ce relație au cei doi?

Se pare că Bianca Drăgușanu doar s-a folosit de Cengiz Slklaroglu cu scopul de a-l face pe Alex Bodi gelos.

„Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa. Nu trebuia să procedez așa. M-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Chiar și așa, relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-a finalizat rapid după aceste mărturisiri. Mai mult decât atât, afaceristul s-a cuplat chiar cu Daria Radionova.