Adevărul despre starea de sănătate a lui Schumacher

Jean Todt, fostul şef al lui Michael Schumacher a fost în vizită la legenda Formula 1. Acesta a povestit cum l-a găsit pe Michael.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Schumacher

Au trecut şapte ani de când legenda Formula 1, Michael Schumacher a avut unul dintre cele mai cumplite accidente petrecute vreodată pe o pârtie de schi. Şi acum, fanii lui Michael se întreabă care mai este starea acestuia, însă este greu de aflat. Unul dintre cei care îl vizitează des, Jean Todt, a vorbit despre adevărata situaţie în care se află fostul pilot F1.

Jean Todt este fostul şef al lui Michael Schumacher de la Ferrari. Acum, acesta este preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism. Chiar dacă au trecut ani buni de la cumplitul accident, Todt se implică extrem de mult în viaţa lui Michael Schumacher. Acesta îl vizitează foarte des.

Jean Todt a povestit, într-un interviu acordat de puţin timp, cum se simte, de fapt, Michael Schumacher. Acesta a povestit şi ce activităţi are el împreună cu fosta legendă F1, atunci când îl vizitează.

„El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună” , a povestit Jean Todt pentru cotidianul De Telegraaf.

Băiatul lui Michael Schumacher, o nouă legendă în Formula 1

În cadrul acestui interviu pentru publicaţia din Olanda, Jean Todt a mai povestit şi ce se întâmplă cu Michael Schumacher şi cu fiul său. Mick Jr are doar 21 de ani, însă cariera sa este tot mai aproape de Formula 1.

”Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1″, mai spune Todt.

Jean Todt mai este de părere că doar timpul va arăta dacă Mick este aproape de Formula 1, aşa cum a fost şi tatăl său. Mick este acum în Formula 2, însă rezultatele sale sunt destul de bune, putând fi o speranţă ca urmaş al lui Michael Schumacher sau Lewis Hamilton.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Schumacher
Adevărul despre starea de sănătate a lui Schumacher

Unde se află acum Michael Schumacher

De câteva luni, au apărut o serie de controverse legate de locul în care se află Schumacher. Germanul de doar 51 de ani s-ar afla acum într-o reşedinţă din Mallorca. Imobilul ar fi fost achiziţionat încă din anul 2017, iar vânzătorul a fost preşedintele Real Madrid, Florentino Perez. cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Şapte ani de la cumplitul accident

Anul acesta, în luna decembrie se împlinesc şapte ani de la accidentul de pe pârtia de schi. Reamintim că Michael Schumacher a avut leziuni la cap care i-au creat stare de inconştineţă. Acesta a suferit cumplitul accident pe pârtia Meribel, în Alpii francezi. El a pătruns pe o pârtie neamenajată şi s-a izit violent de un dâmb.

A fost transportat de urgenţă, cu un elicopter, a fost operar şi indus în comă artificială pentru a putea supravieţui. Michael Schumacher  a fost în comă din 29 decembrie şi până pe 16 iunie 2014. De atunci, viaţa fostului pilot F1 nu mai este una normală, iar tratamentele care îl ţin în viaţă costă zeci de mii de euro, lunar.