Adrian Copilul Minune, gol în așternuturi! Imaginea a fost postată pe internet chiar de către fiica lui, Karmen!

Toată lumea îl cunoaște pe celebrul cântăreț de petrecere de pe scenă, însă fiica lui a vrut ca întreg internetul să îl vadă și în intimitatea propriei locuințe. Karmen Minune a postat în mediul online o imagine cu tatăl ei într-o ipostază cel puțin neobișnuită pentru publicul artistului.

Adrian Copilul Minune, gol în așternuturi! Imaginea a fost postată pe internet chiar de către fiica lui, Karmen!

Adrian Copilul Minune este considerat unul dintre cei mai excentrici cântăreți de muzică de petrecere din România. Totul datorită modului în care acesta a ales să își trăiască viața, dincolo de stereotipuri. Mai exact, Adrian a optat pentru a avea o relație extraconjugală despre care se pare că inclusiv soția lui, Cati știe toate detaliile. Fiica lui cea mare, Karmen și-a dorit să arate tuturor că tatăl ei este lipsit de inhibiții, iar astfel aceasta s-a fotografiat alături de el și de sora ei mai mică în pat.

 Se afișează tot mai mult cu amanta

Deși majoritatea celor din lumea manelelor știu că Adrian Copilul Minune are o amantă de mai mulți ani, în ultimele luni, artistul a decis cel mai probabil că este momentul sa nu se mai ascundă. Astfel, acesta a fost suprins deseori atât pe străzile orașului în mașină, cât și la plajă sau la restaurant alături de femeia cu care are o relație. Numele acesteia este Oana Stancu și din informațiile publice se pare că cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu mulți ani. Mai exact, artistul a făcut pasul de a calca strâmb în 1999 atunci când filma pentru videoclipul piesei care l-a consacrat, ”Of, viața mea”.  Chiar dacă este extrem de ocupat cu partenera de viață alături de care a fost surprins, Adrian Minune găsește timp și pentru a-l petrece alături de cele două fiice ale sale. Recent, Karmen a postat pe pagina sa de socializare o imagine în care apare alături de tatăl și sora ei într-un pat. Artistul pare să fie sumar îmbrăcat, fiind acoperit de un cearseaf, în timp ce fiicele lui erau aranjate, semn că s-au așezat alături de tatăl lor doar pentru o poză.

 

Adrian Copilul Minune, gol în așternuturi! Imaginea a fost postată pe internet chiar de către fiica lui, Karmen!

 

Adrian Minune un familist convins, mândru de fiicele sale

Chiar dacă viața sa amoroasă este una demnă cel puțin de un roman de dragoste, când vine vorba de fiicele lui, manelistul este extrem de mândru. Și are și de ce pentru că ambele tinere îi moștenesc întocmai talentul de a cânta. Dacă proaspăta mămică, Karmen Minune s-a lansat în muzică în urmă cu 5 ani, Adriana Simionescu, sora mai mică a acesteia a făcut furori în sezonul trecut la Vocea României. Recent, tânăra a scos și o piesă care a a înregistrat rapid sute de mii de vizualizări în mediul online.

Dintre cele două fete, doar Adriana mai locuiește încă alături de mama și tatăl ei. Karmen Minune s-a mutat alături de soțul și fiica ei într-o zona  lux a Capitalei.