Adrian Nartea și soția lui, noi declarații despre al doilea copil. Protagonistul din „Vlad” este pregătit să devină din nou tată

Adrian Nartea este gata să devină din nou tătic!?

Adrian Nartea și soția lui, noi declarații despre al doilea copil. Protagonistul din "Vlad", pregătit să devină din nou tată

Alina și Adrian Nartea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de peste 10 ani. Cele două vedete se iubesc la fel ca la început și au dat mereu  dovezi că se bucură de fiecare moment împreună. Mai cu seamă de când au devenit părinții fericiți ai unei fetițe superbe de doar trei anișori pe nume Mara.

În curând, viața lor e pe cale să devină și mai interesantă. Soția protagonistului din „Vlad” este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi nu s-au ascuns deloc și și-au anunțat imediat fanii că urmează să devină din nou părinți. Mai mult decât atât, ei le-au dezvăluit acestora și care este sexul copilui. Alina va aduce pe lume încă o fetiță pentru care au ales deja și un nume. Cea mică se va numi Petra.

Cum se simte Alina în clipa de față!

Adrian Nartea își dorea ca de data aceasta să aibă un băiețel, dar nu a fost să fie. Ei nu au planificat sarcina, ci totul s-a întâmplat fără ca vreunu dintre ei să realizeze acest lucru.

„Nu prea am fost cu pofte. Dacă mi-a fost poftă, de obicei noaptea dormeam. Adevărul este că noaptea mi-a fost cel mai rău. După ora 17:00, gata, începea să-mi fie atât de rău. Mi-era sete și mi-a venit să vomit până și de la apă. Momentul ăla a fost crunt pentru mine, am început să plâng și i-am zis: «Nu mai pot. Nu mai vreau».”, a spus ea.

Adrian Nartea și soția lui, noi declarații despre al doilea copil. Protagonistul din "Vlad", pregătit să devină din nou tată

Zilele acestea, cei doi soți au fost invitați în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, unde au fost luați la întrebări de Cove și de Adela Popescu. Vedetele au dat o serie de detalii prețioase despre minunea care urmează să vină pe lume la anul.

Pentru Alina a fost și este cel mai greu, pentru că semnele sarcinii au început să apară imediat, la fel ca și grețurile de care nu a scăpat prea ușor. Ea speră totuși să aibă răbdare suficientă, pentru a le face față celor două fiice ale lor.

La mine e cu răbdarea, clar. La mine o să fie dublu mami și sper să se mai domolească în partea asta mami, mami de 100 de ori. Eu sper doar să am răbdare suficientă. (…) Mara a dormit mult timp cu noi. Abia la 3 ani am mutat-o din cameră. La 3 ani am înțărcat-o. Clar nu o să mai fim la fel de panicați. De alăptat clar voi alăpta, nu știu dacă la fel de mult. La cum se simte situația acolo în burtă, am de-a face cu cineva foarte agitat. Domnișoara este mult mai agitată. (…) Am păstrat multe lucruri de la Mara. Am și dat o grămadă din ele. Dar am păstrat ce mi-a plăcut mie foarte, foarte mult.”, a mai povestit Alina.