Adriana Bahmuțeanu aruncă bomba despre divorțul lui Pepe: ”Ceva nu s-a vindecat la el după despărțirea cu Oana Zăvoranu”

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre divorțul dintre Pepe și Oana Zăvoranu.

Adriana Bahmuțeanu aruncă bomba despre divorțul lui Pepe: ”Ceva nu s-a vindecat la el după despărțirea cu Oana Zăvoranu”

Adriana Bahmuțeanu nu a tăcut nici de aceată dată. Așa că a decis să facă lumină în ceea ce privește divorțul momentului dintre Pepe și Raluca. Mai mult decât atât, a adus în atenție și motivele care ar fi dus, de fapt, la separarea celor doi.

Adriana Bahmuțeanu este de părere că Pepe a fost destul de grăbit atunci când a decis să se căsătorească a doua oară. Despărțirea de Oana Zăvoranu de acum mai mulți ani s-a produs cu tunete și fulgere.

După acest eveniment nefericit din viața lor, Pepe s-a aruncat în brațele Ralucăi mult prea repede. Se pare că în opinia fostei soții a lui Silviu Prigoană, căsătoria dintre cei doi s-a bazat pe o ”dragoste la prima vedere”.

Se pare că Adriana este de părere că Pepe nu s-a vindecat complet după divorțul de Oana Zăvoranu. Astfel că acest lucru l-ar fi condus la a face mai mult greșeli în ceea ce privește viața sa personală.

Mai mult decât atât, se pare că viața alături de artist nu ar fi fost deloc ușoară pentru Raluca. Dacă acest lucru are avantaje, în mod cert, spune Adriana Bahmuțeanu, are și multe dezavantaje, printre care și lipsa de acasă în weekenduri sau de sărbători.

Viața nu ar fi ușoară lângă un artist

„Sigur, e mișto să trăiești cu un artist. Însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile. Să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri.

Să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații.”, a mai spus Adriana.

Bahmuțeanu consideră că relația dintre Pepe și Raluca ar fi început cu stângul, pentru că artistul a grăbit lucrurile și nu ar fi trecut timp suficient după divorțul de Oana Zăvoranu.

Adriana Bahmuțeanu aruncă bomba despre divorțul lui Pepe: ”Ceva nu s-a vindecat la el după despărțirea cu Oana Zăvoranu”

”Raluca a fost atacată destul de tare”

„Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el. Poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă.

Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final”, a mai afirmat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

„Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor. A fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic. A refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.

Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte. Toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok. Ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut.”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.