Adriana Bahmuțeanu, dramă fără margini! A fost abuzată în copilărie ”A fost un coșmar”

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre o perioadă destul de grea din viața ei. Vedeta a povestit, fără perdea, despre trauma de care a avut parte în copilărie.

Adriana Bahmuțeanu, dramă fără margini! A fost abuzată în copilărie ”A fost un coșmar”

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai sincere și asumate vedete de la noi din țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că viața ei personală a fost încărcată de evenimente dramatice. Încă din copilărie a avut parte de un tratament greu de imaginat tocmai din partea celei care trebuie să-i ofere sprijin și o direcție în viață.

Adriana Bahmuțeanu spune lucrurilor pe nume orice ar fi. Oricât de dureroase ar fi unele dintre amintirile sale din copilărie, reușește să se desprindă de ele și să le povestească, în ciuda faptului că, până la un moment dat, i-au marcat viața. Vedeta mărturisește faptul că ceea ce ea a avut parte în copilărie, în prezent ar fi fost grav pedepsit pe cale legală.

Se pare că amintirile din perioada în care se afla în școala gimnazială nu-i fac deloc plăcere, mai ales din cauza faptului că aceste traume au avut consecințe negative în viața ei. Cu o experiență deloc plăcută din acea perioadă, Adriana Bahmuțeanu a dezvoltat un comportament agresiv chiar cu sora ei mai mică.

Din cauza acestui lucru, relația celor două s-a paralizat. Chiar dacă remușcările și părerile de rău au apărut mai târziu, relația dintre cele două nu a mai putut fi reparată în vreun fel. Cea care i-a făcut copilăria un calvar a fost chiar propria învățătoare. De altfel, nu doar ea, ci și toți colegii de clasă au avut parte de același tratament. .

„Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, la Star Matinal.

Adriana Bahmuțeanu, dramă fără margini! A fost abuzată în copilărie ”A fost un coșmar”

Adriana Bahmuțeanu, victima abuzurilor în perioada gimnaziului

Despre abuzurile la care atât ea, cât și colegii ei de clasă, au fost supuși de către prorpia învățătoare. Vedeta a vorbit cu fără regrete, fiind conștientă că nu a avut nici o vină pentru ceea ce i se întâmpla.

„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme. Ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură.

Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră.”, a mai adăugat vedeta.

Mai mult, peste ani, când Adriana Bahmuțeanu deja intrase în televiziune și își crease un renume, învățătoarea care a agresat-o ani la rând chiar i-a impus fostei sale eleve să îi găsească un loc de muncă fiului ei, lucru care a indignat-o foarte tare pe jurnalistă.