Adriana Bahmuțeanu o desființează pe Bianca Drăgușanu! Fosta soție a lui Prigoană despre blondină :Îi plac smardoii!”

În timp ce atenția tuturor este îndreptată spre momentele critice prin care trece Alex Bodi, Bianca a intrat pentru càteva ore într-un con de umbră. Adriana Bahmuțeanu nu a lăsat însă lucrurile așa și a ținut să o caracterizeze pe divă în stilu-i caracteristic.

Cu o experiență vastă la capitolul divorțuri, Adriana Bahmuțeanu a anunțat de curând că poate prelua oricând rolul de consilier în divorțuri.Fosta prezentatoare și-a exprimat de-a lungul timpului opinia despre multe vedete care au trecut prin acest impas.De data aceasta venit rolul Biancăi Drăgușanu să intre în atenția fostei soții a lui Prigoana.

 „Bianca nu va fi fericită până nu…”

Bianca Drăgușanu a trecut la rândul ei prin două divorțuri răsunătoare și mai multe relații eșuate care au ajuns mereu în atenția publicului.Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu este în mod cert campioana la capitolul relații astfel că bruneta poate da sfaturi pertinente în această direcție.

Bahmu a ținut să precizeze că nefericirea Biancăi pornește de fapt din copilărie. Bruneta este convinsă că blondina simte întotdeauna nevoia de a-și aduce îmbunătățiri fizice tocmai pentru că încrederea în propriile forțe și în aspectul fizic îi lipsesc.De altfel, fosta prezentatore susține ca Bianca atrage bărbații violenți.Mai mult, aceasta este de părere că blondina nu își va găsi liniștea până nu va schimba tipologia partenerilor de viață pe care îi alege.

Bahmu este convinsă și de faptul că Bianca ar fi extrem de geloasa pe multe persoane din jurul ei sau al bărbatului din viața ei.

Ea e geloasă pe oricine la nivel patologic, ea nu are încredere în ea, toate astea vin din copilărie. În momentul în care non stop mai faci ceva, te mai operezi, înseamnă că nu te simți bine în pielea ta. Are o problemă mare Bianca, atrage parteneri abuzivi, un băiat bun ca Victor nu a atras-o. Ei îi plac smardoii, are mult de lucrat cu ea. Până nu schimbă modelul de bărbat de care e atrasă ea nu va fi fericită” a declarat fosta soție a lui Prigoană.

Ultima despărțire și cea definitivă de altfel dintre Bianca Drăgușanu a avut ca temei bătaia încasată de blondină de la milionar.Chiar dacă în primă faza, creatoarea de modă nu a vrut să recunoască actele de agresiune, imediat după separare, Bianca și-a scos de la IML certificat medico-legal. Astfel, Bodi ar putea în mod sigur răspunde în fața legii și pentru fapta pe care a făcut-o lăsându-și fosta soție cu fața tumefiată.

Adriana Bahmuțeanu o desființează pe Bianca Drăgușanu! Fosta soție a lui Prigoană despre blondină :Îi plac smardoii!"

Acesta nu ar fi oricum primul episod de violență în care celebrul cuplu s-ar fi aflat. În urmă cu căteva luni, Alex Bodi a fost surprins în timp ce o îmbrâncea pe blondină pe capota mașinii în plină stradă.Nici atunci cei doi nu au vrut să comenteze pe marginea acestui subiect,menționând doar câ relația lor este una pasională.

Cei doi au trăit o iubire intensă ce a durat nu mai puțin de doi ani.Bianca și Alex s-au cunoscut într-un club de fițe de pe litoral și de atunci au rămas împreunâ. Milionarul era căsătorit pe atunci însă după ce blondina i-a pus inima pe jar, acesta a hotărât să divorțeze.