Adriana Bahmuțeanu, prima reacție după reținerea lui Alex Bodi. Vedeta face acuzații grave: ”Mă așteptam să se spargă buba!”

Adriana Bahmuțeanu a făcut o declarație surprinzătoare despre cel mai discutat caz la ora actuală.

Războiul dintre Prigoană și Bahmu nu s-a încheiat niciodată! Afaceristul lansează un nou atac dur la adresa mamei copiiilor lui :"Pentru mine e decedată!"

Adriana Bahmuțeanu este ferm convinsă că Alex Bodi face afaceri ilegale. Ea a adăugat ca nu a înțeles niciodată cu ce se ocupă fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Așa că și-a făcut cunoscut punctul de vedere într-un mod cât se poate de public despre acest subiect controversat.

Bahmu nu a avut niciun fel de reținere în a-și trage deja propriile ei concluzii. Când vestea că Alex Bodi a fost sălat de mascați a șocat pe toată lumea ea nu a părut  fie atât de surprinsă. Bodi este acuzat de proxenetism și riscă să fie închis, dacă se dovedește că este vinovat.

În momentul în care mascații au ajuns în locuința sa el se afla alături de rusoaica Daria. Aceștia i-au percheziționat întreaga casă precum și bunurile adunate, iar afaceristul a petrecut 24 de ore în arest. Mai mult de atât, se pare că acesta ar fi fost acuzat și de trafic de droguri.

Bahmu, părere sinceră despre situația prin care trece Bodi

Adriana Bahmuțeanu nu a ezitat să vorbească despre faptul că Alex Bodi se ocupă cu afaceri murdare. Crede că nu este acuzat pe nedrept și că de fapt el chiar se face vinovat de astfel de lucruri.

Afaceristul trece printr-o perioadă cumplită și mai multe persoane din showbiz au avut ceva de zis, inclusiv fosta lui iubită. Bianca Drăgușanu regretă că s-a ajuns într-o asemenea situație și că fostul ei iubit trece prin așa ceva.

Adriana Bahmuțeanu, prima reacție după reținerea lui Alex Bodi. Vedeta face acuzații grave: ”Adevărul iese la iveală!”

Însă Bahmu a postat recent un mesaj dur pe platformele sociale în care îi aduce acestuia acuzații foarte grave fără nicio reținere. De asemenea ea crede cu tărie că acesta este vinovat, mai ales că nu a înțeles niciodată cu ce se ocupa el de fapt. Pentru ea misterul prin care acesta reușea să aibă atât de mulți bani s-a deslușit în sfârșit.

“Sincer, mă așteptam să se spargă buba! M-am întrebat de multe ori de unde are atâția bani individul ăsta și dacă nu cumva face afaceri ilegale, fiindcă niciodată n-am înțeles clar cu ce se ocupă!!!! Într-o vreme, sfidarea cu care îi privea pe muritorii de rând depășea orice închipuire! Mașini scumpe, avion privat, opulența afișată la tot pasul, un lux pe care nu și-l permite oricine muncește și plătește taxe în țara asta!!! Și iată că adevărul iese la iveală!”, a scris aceasta pe contul de Facebook.