Top 7 lucruri pe care sigur nu le-ai știut:

  • Sigur vi-l amintiți pe Buzz, fratele lui Kevin. Ceea ce nu știați este că iubita acestuia, era de fapt un băiat. Fetele mereu sunt atente cu aspectul lor fizic, iar producția nu a vrut să atragă atenție într-un mod negativ. Directorul artistic nu a vrut să supere nicio adolescentă, așadar i-a oferit rolul chiar fiului rău pe care l-a deghizat.

S-au gândit că ar fi urât să pună o fată să joace un rol în care aspectul ei ar fi unul ridicol. Regizorul avea un fiu, care s-a oferit drept voluntar pentru acest lucru. Dacă ar fi știut că filmul avea să devină cea mai tare comedie de Crăciun din toate timpurile, cred că s-ar fi gândit de două ori la asta.” a declarat într-un interviu actorul care l-a interpretat pe Buzz.

Află cele mai dubioase lucruri despre comedia ,,Singur acasă”! Top 7 lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum!

  • Capcana folosită pentru a-l speria pe Marv cu o tarantulă are în spate o poveste interesantă. Se pare că păianjenul era viu. Pentru a evita un posibil accident, actorul Daniel Stern a fost mimat urletul, sunetul fiind adăugat ulterior.Află cele mai dubioase lucruri despre comedia ,,Singur acasă”! Top 7 lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum!
  • Casa în care trăia familia McCallister este acum o atracție turistică. Aceasta a fost vândută în anul 2011 cu 2,4 milioane de dolari.Află cele mai dubioase lucruri despre comedia ,,Singur acasă”! Top 7 lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum!
  • Capcana de la intrarea în casă pe care Marv pășește, nu sunt bucăți de sticlă, ci bomboane.
  • Joe Pesci și-a dat toata silința ca filmul să pară cât mai real, așa că încerca să-l sperie pe platourile de filmare pe Kevin. Când filmau scena în care băiețelul de 8 ani a fost agățat în cuier, Joe Pesci l-a mușcat de degete pe Macaulay până i-a dat sângele. „O să-ţi muşc toate degetele” i-a spus actorul.Află cele mai dubioase lucruri despre comedia ,,Singur acasă”! Top 7 lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum!
  • Acțiunea nu s-a filmat în Paris, ci în Chicago. Scenele din aeroportul din Franța, sunt de fapt din Aeroportul Internaţional Chicago’s O’Hare.
  • „Angels With Filthy Souls” filmul cu gangsteri la care se uita Kevin a fost filmat special pentru ,,Singur Acasa”.Află cele mai dubioase lucruri despre comedia ,,Singur acasă”! Top 7 lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum!

Singur acasă, cel mai urmărit film în perioada sărbătorilor de iarnă

,,Singur acasă” este o comedie de Crăciun difuzată de mai bine de 16 ani pe ProTv. Are cinci filme în serie, însă primele două sunt cele mai cunoscute. Deși cu toții știm că de sărbători familia se reunește, această comedie se desfășoară într-o altă manieră. Poate de aceea este îndrăgită de întreaga lume!

Familia numeroasă, McCallister, își programase de sărbători o vacanță în străinătate. În dimineața plecării, părinții l-au uitat pe Kevin (8 ani) acasă. Cu toate acestea, el nu s-a plictisit. Știind că nu mai este nimeni acasă, 2 hoți au plănuit un jaf. Surpriza mare le-a fost atunci când s-au lovit de capcanele istețului băiețel pentru a-și salva casa.