Ai o relație la distanță? Trei semne că partenerul tău te înșeală!

Relațiile la distanță pot fi cu adevărat dificile. Și este normal să fii mai atentă la felul în care se comportă cel cu care ești într-o relație.

Ai o relație la distanță? Trei semne că partenerul tău te înșeală!
Ai o relație la distanță? Trei semne că partenerul tău te înșeală!

Relațiile la distanță nu vor fi niciodată ușor de gestionat. Și cu toate acestea, chiar dacă relațiile în sine sunt deja dificile, atunci când ești într-o relație la distanță nivelul de dificultate crește. Ți se cere cu adevărat să ai încredere în partenerul tău la maximum. Iar de multe ori nu există nici un fel de garanție ca acesta nu ar putea călca strâmb.

Acesta este un tip de anxietate foarte normal. Mai ales atunci când nu ești fizic acolo pentru a-ți confirma sau nu suspiciunile. Chiar dacă tehnologia este de mare ajutor atunci când ești împreună cu cineva care este departe de tine, tot nu poate preveni infidelitatea.

În cazul în care ai anumite suspiciuni că persoana iubită te-ar putea înșela, există anumite semne care ți-ar putea fi de ajutor să-ți dai seama.

1. Ai senzația că te evită

Primul semn căruia ar trebui să-i acorzi atenție este dacă partenerul tău te evită sau nu. Când aveți o legătură stabilă chiar și la distanță, cel mai probabil aveți deja o rutine pentru a putea comunica cât mai mult. Cu toate acestea, atunci când simți că persoana iubită cumva te evită.  Sau invocă diverse motive, atunci ai tot dreptul să fii suspicioasă.

Motivul logic pentru care te evită este că s-ar putea să petreacă mai mult timp cu altcineva. Sau pur și simplu dacă a călcat strâmb se simte vinovat. În plus, ar putea crede că, dacă va petrece mai mult timp interacționând cu tine sunt mai mari șansele ca să fie prins.

Ai o relație la distanță? Trei semne că partenerul tău te înșeală!
Foto: gottman.com

2. Nu îți mai spune la fel de multe detalii

Dacă până acum îți povestea absolut tot ce face și ce simte, chiar și cele mai nesemnificative lucruri, iar acum dintr-o dată trebui să insiști să îți spună ceva. Atunci este un mare semn de întrebare.

Dacă nu îți spune ce urmează să facă, unde ar putea merge în weekend sau cu cine este, deși înainte nu avea absolut nicio problemă, atunci poate că este ceva ce încearcă disperat să ascundă. Iar această schimbare de atitudine se întâmplă dintr-o dată.

3. Nu mai comunică cu tine în același mod

Și, în cele din urmă, ultimul mare semn care ar trebui să te îngrijoreze este atunci când dinamica de comunicare dintre voi doi se schimbă dramatic. Partenerul tău nu mai face niciun efort să comunice cu tine la fel de mult. Pur și simplu știi că relația ta este în pericol. Uită să răspundă la mesaje, nu te mai sună, atunci este o problemă.