Alex Bodi a răbufnit din arest! Ce a avut de spus milionarul despre turcul Biancăi

Scandalul celui mai mediatizat cuplu din showbiz continuă și din spatele gratiilor. Fostul Biancăi Drăgușanu a spus adevărul despre întâlnirea cu turcul mafiot.

Abia acum s-a aflat!Ce replici și-au aruncat Alex Bodi și pretendentul turc al Biancăi atunci când au dat nas în nas?

Aflat în închisoare de peste două săptămâni, la urechile lui Alex Bodi ajung, se pare, toate subiectele din presă care îl vizează în mod direct. Milionarul a fost extrem de deranjat de modul în care turcul Cengiz Siklaroglu a vorbit despre el cu jurnaliștii. Astfel, deși are multe alte probleme în acest moment, afaceristul din Mediaș a ținut să explice răspicat cum au stat lucrurile atunci când s-a întâlnit cu pretendentul la inima Biancăi.

„El doar se crede mafiot!”

Declarațiile turcului autointitulat „gangster” despre conversația pe care a avut-o cu Alex Bodi în urmă cu două luni l-a enervat cel mai tare pe milionar. Deși se află în arestul preventiv, el a putut să explice jurnaliștilor cum s-a desfășurat întâlnirea dintre el și cel care ar fi îndrăznit să o cucerească pe Bianca.

Cengiz a declarat că l-a numit „gigolo” în față pe milionarul din Mediaș, susținând că el nu obișnuiește să vorbească despre femeile cu care a avut vreo legătură. Totuși, turcul l-a liniștit pe Bodi precizându-i că nu a atins-o pe Bianca Drăgușanu.

Vizibil iritat de un astfel de atac, Alex Bodi a explicat că și-a dorit întâlnirea cu Cengiz pentru a vorbi „ca de la bărbat la bărbat” după vizita blondinei în Istanbul. Fostul Biancăi Drăgușanu a pus la îndoială statutul de autoproclamat „mafiot” al turcului, susținând că el a insistat să vorbească despre Bianca.

Ajung la el acasă, i-am spus că discuțiile mele nu sunt legate de Bianca, el pomenea de Bianca. Spunea că nu a avut nimic cu ea, iar eu i-am spus că pe mine nu mă interesează. Îmi spunea el mie că el e un gangster, că știe să facă una și alta. I-am spus, dacă ai fi gangster, nu cred că te-ai preta să vorbești cu paparazzii, să le dai poze, să pui articole cu publicitate din ziarele românești la tine pe Instagram!”, a spus Bodi din arest.

Alex Bodi a lămurit și motivul vizitei, pentru care s-a dus până în Istanbul. Afaceristul a menționat că turcul Cengiz i-a subestimat pe români prin postările sale de pe Instagram, iar el nu a putut lăsa lucrurile sub această formă. De la acest subiect, în cadrul întâlnirii respective, totul ar fi deviat către discuțiile despre Bianca.

„Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât. Iar motivul pentru care am mers la el este că ne-a subestimat pe noi, pe români și mai ales pe bărbați, el crezând că este superior. Am pus problema bărbătește, față în față cu el. Mi-a spus că nu are probleme cu mine, că totul s-a îngropat și totul e liber. Asta a fost discuția mea, referitoare la ce s-a întâmplat”, a mai adăugat acesta.

În mesajul său, Alex Bodi a mai specificat că fotografia a fost dată publicității, cel mai probabil, de cineva din anturajul turcului, întrucât el era arestat în momentul în care aceasta a apărut. Totodată, el a ținut să specifice și că speculațiile legate de presupusele cadouri pe care i le-ar fi dus acestuia sunt complet neadevărate.

Cum era de așteptat, fostul Biancăi nu s-a putut abține să nu amintească și de fosta lui. El i-a transmis un mesaj acid legat de vizita ei din trecut în casa turcului, unde blondina a declarat că a văzut un film cu mafioți.

„Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată!”, mai declarat milionarul.

Alex Bodi mai are de petrecut după gratii câteva zile până la expirarea mandatului. Deocamdată el este în centrul anchetei care vizează un dosar uriaș de proxenetism. Alături de alte nume din lumea interlopă, fostul Biancăi este acuzat că ar fi racolat tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze în străinătate.