Alex Bodi, achiziții de milioane! Milionarul a pus mâna pe un un hotel și un cinematograf în ultimele luni

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trebuie să dea acum explicații pentru avere pe care o deține.Mergând pe firul anchetei, procurorii au descoperit ce investiții recente a făcut afaceristul.

Concluzia dupa cateva zile de anchetă în ceea ce îl privește fostul Biancăi Dragușanu este că acesta trăia realmente le picior mare. Alex Bodi avea conturile pline și investea în mod constant în proprietăți, cel puțin până de curând.În prezent procurorii antimafia cerceteaza modul în care afaceristul a reușit să strângă o astfel de avere, dar și la ce valoare a ajuns. Deocamdată s-a aflat ce a achiziționat recent milionarul aflat în arest.

A semnat pentru trei achiziții uriașe

Cu scurt timp înainte ca locuința să îi fie percheziționată și el să fie arestat, Alex Bodi a făcut câteva tranzacții imobiliare uluitoare. Fostul Biancăi s-a decis se pare să investească în țară, achiziționând doua imobile semnificative ale orașului său natal, Mediaș.Alex Bodi a cumpărat hotelul Centrilal Mediaș, dar și sediul fostului cinematograf al municipiului respectiv.

 

Bomba pentru achetatori a fost legată de încă o achiziție pentru care acesta a semnat de curând.Nu singur, ci alături de șeful și partenerul lui de afaceri Josip Heit,milionarul a cumpărat și un castel din zona Sighișoarei. Pe lângă acestea garajul lui Bodi are în dotare un Lamborghini Urus, și un Lamborghini Aventador SV, acesta din urmă fiind unul dintre singurele 500 de exemplare existente în lume. De altfel, afaceristul are și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach, un Mercedes-AMG și un Bugatti Chiron.

Alex Bodi, achiziții de milioane! Milionarul a pus mâna pe un un hotel și un cinematograf în ultimele luni

Totodată, Bodi s-a afișat mereu cu ceasuri de lux, ceea ce înseamnă că fostul Biancăi a investit o sumă considerabilă și în astfel de bunuri.

Deocamdată acnhetatorii încearcă să stabilească prim ce mod a reușit Bodi să obțină banii.Principala afacere care i-ar fi adus o asemenea viață ar fi cea legata de criptomonede.De altfel,renumitul său șef este cu cunoscut în lumea bună ca „Prințul Criptomonedelor”, acesta având în proprietate doua mine de aur.Cei doi ar fi făcut în domeniul respectiv afaceri cu mize uriașe.

Deocamdată însă milionarul este încă cercetat în dosarul de trafic de carne vie alături de alte nume din lumea interlopă. De altfel, anchetatorii au intrat în posesia imaginilor care îl arată pe afacerist în preajma altor persoane cercetate de altfel în speța respectivă.

Așteptat de iubita rusoaică

Dacă și-a încheiat socotelile definitiv cu Bianca  Alex Bodi este așteptat de iubita lui rusoaica, Daria Radionova. Aceasta se afla alături de milionar în vila lui din Pipera în timp ce mascații au desfășurat procedura de percheziție. Tânăra a rămas în România pentru o perioadă ca să își aștepte iubitul până la eliberarea din arestul preventiv.