În ciuda faptului că Alex Bodi se află în continuare în spatele gratiilor, acest lucru nu-l împiedică să-și pună în aplicare planul contra fostei ale soții. S-a lăsat cu vorbe grele în urma discuției telefonice dintre blondină și fostul ei soț, de aici pornind un întreg scandal plin cu amenințări. Cel vizat este mlionarul turc, Cengiz Şıklaroğlu, căci Alex Bodi își dorește să poarte o discuție foarte serioasă cu el după ce va fi eliberat din închisoare.

Relația dintre Bianca Drăgușanu șu Alex Bodi s-a terminat nu cu mult timp în urmă, iar despărțirea lor a fost precedată de un întreg război în mediul online între fosta și actuala iubită a afaceristului. Lucrurile păreau că sunt pe făgașul cel bun și că cele două rivale au lăsat garda jos în tot acest scandal, însă… surpriză! Alex Bodi are destul de multe socoteli care trebuie să fie încheiate. Chiar și după gratii, afaceristul continuă să bată cu pumnul în masă și să facă dreptate în ceea ce îl privește.

Alex Bodi, discuție aprinsă cu Bianca Drăgușanu

Vizibil deranjat de acțiunile fostei sale soții, Alex Bodi a inițiat un apel telefonic către aceasta prin care cei doi au purtat o discuție nu tocmai pașnică. Într-un moment în care Alex Bod a răbufnit, acesta i-a spus Biancăi să-i transmită un mesaj milionarului turc.

Mai exact, Alex Bodi are de gând să îl înfrunte față în față de Cengiz Şıklaroğlu după ce va fi eliberat din închisoare. Este vorba de o discuție ca înte bărbați, căci Alex Bodi mai îi spune fostei sale soții că nu va fi necesar ca turcul să îl caute, pentru că Bodi se va duce direct la el pentru a clarifica toată situața, așa cum a mai și procedat la un moment dat.

”Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”, i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu!

Numai Alex Bodi știe ce va avea de gând și ce ”discuție” va avea cu milionarul turc. Cu toate că lucrurile păreau a fi rezolvate între cei doi foști soți, iată că socotelile dintre ei nu au fost încheiate definitiv în urma ultimei lor despărțiri.

Alex Bodi, amenințări la adresa lui Cengiz Şıklaroğlu: ”Când o să ies, o să mă duc la el”

Bianca Drăgușanu a spus adevărul! A fost bătută de Alex Bodi

Convorbirea telefonică dintre cei doi a scos la iveală adevărul despre ce s-a întâmplat în relația lor. Se pare că blondina nu a avut deloc o relație fericită alături de afacerist.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a mai reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi!