Alex Bodi ar putea rămâne fără avere? Ce se va întâmpla cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu?

Toată lumea așteaptă detalii din dosarul care a scandalizat o Românie întreagă. Anchetatorii au însă numeroase piste de analizat, însă în final, dacă va fi găsit vinovat lucrurile nu vor mai sta atât de roz pentru Alex Bodi.

Una dintre fostele soții ale lui Alex Bodi, martor cheie în dosar? Ar fi făcut și 1000 de euro pe zi
Una dintre fostele soții ale lui Alex Bodi, martor cheie în dosar? Ar fi făcut și 1000 de euro pe zi

  Ancheta în care milionarul din Mediaș este vizat în prezent îcă se află în plină desfășurare, chiar dacă deja au fost luate măsurile arestului preventiv. cei care analizeaza dosarul în care apsr numeroase nume din lumea interlopă printre care și ce al lui Alex Bodi, iau în calcul mai multe piste de acțiune.

Printre acestea se numară și una dintre etapele fieești care urmează să fie urmărite în astfel de cazuri.Procurorii antimafia au la dispozitție mai multe canale prin care investighează averile celor implicați în dosar.În cazul lui Alex Bodi lucrurile pot fi o considerate o adevărată provocare pentru aceștia.Asta datorită averii fabuloase pe care afaceristul o are declarată pe numele lui.

Ar putea rămâne falit

Deocamdată oamenii legii analizeaza dacă bunurile pe care Bodi le deține au fost obținute prin muncă cinstită sau au fost achiziționate din sumele de bani strânse în urma posibilelor ilegalități comise.În cazul în care se dovedește că banii milionarului nu sunt curați, acesta arr putea rămâne fără avere.

De altfel o procedură legală în asemenea contexte presupune ca banii să fie utilizați pentru recuperarea prejudiciilor victimelor dacă acestea există. Cel mai probabil Alex Bodi nu vrea să își închipuie un astfel de scenariu pentru viața lui. Inclusiv Bianca Drăgușanu a declarat că este convinsă de faptul că fostul ei soț este nevinovat. Mai mult, blondina a arătat și că are încredere în acesta că va reuși să depășească impasul în care se află.

„Cred că e nevinovat.(…) O să se ddscurce așa cum a făcut mereu.”a declarat Bianca imediat după întoarcerea ei din Dubai.

Fostul soț al Biancăi deține două vile de lux, una ïn orașul natal, Mediaș și alta în București.Cea din urmă este de fapt și reședința oficială a acestuia, fiind de altfel și locul de unde Bodi a fost ridicat de mascați. Afaceristul mai deține și doi bolizi de lux a căror valoare este una uriașă.

Alex Bodi ar putea rămâne fără avere? Ce se va întâmpla cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu?

Alex Bodi nu este deloc străin de opulență, fotografiindu-se des în avioane private și vacanțe în cele mai excluisiviste locuri din lume.

Așteptat afară de iubita rusoaică

Alex Bodi i-a spus adio definitiv Biancăi Drăgușanu și trăiește acum o poveste de iubire blamată de mulți fani ai fostei sale soții.Fară ca cineva să se aștepte la această mișcare, imediat după separarea de divă, milionarul a adus o pe Daria în Romania.

Focoasa șatenă a asistat la întregul scenariu în care casa iubitului ei a fost percheziționată de anchetatori. Se pare ïnsă că Daria Radionova a decis să rămână aici o perioada pentru a-și susține cu toate forțele iubitul.