Alex Bodi, arestat şi fără casă! Vila sa a fost scoasă la vânzare

Nimeni nu se aştepta! Casa din care Alex Bodi a fost săltat de DIICOT a fost scoasă la vânzare cu o sumă colosală.

Alex Bodi, arestat şi fără casă! Vila sa a fost scoasă la vânzare
Alex Bodi, arestat şi fără casă! Vila sa a fost scoasă la vânzare

Vila de lux în care Alex Bodi locuia cu Daria în momentul în care a fost săltat de procurorii DIICOT a fost scoasă la vânzare. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu rămâne şi fără casă şi după gratii.

Reporterii de la Cancan au reuşit să afle detalii despre palatul de lux în care Bodi a locuit cu Bianca Drăguşanu, iar apoi cu Daria Radionova. În momentul în care a fost arestat, Bodi a ştiut că în casa lui se vor face ample verificări pentru probe necesare rechizitoriului. Acum, acesta are casa scoasă la vânzare.

Pierdere mare pentru Bodi?

Petnru afaceristul Alex Bodi, casa scoasă la vânzare nu ar fi o mare pierdere. Acesta are scos la vânzare imobilul din Pipera, însă mai are multe altele. Bodi mai are o casă în Mediaş, dar şi o vilă de lux în Monte Carlo, în valoare de două milioane de euro.

Cada din Pipera, în care el a locuit cu Bianca Drăguşanu, iar apoi cu Daria, este scoasă la vânzare. Acesta era chiar în acest imobil în momentul în care mascaţii au descins la locuinţa sa.

Alex Bodi, arestat şi fără casă! Vila sa a fost scoasă la vânzare
Alex Bodi, arestat şi fără casă! Vila sa a fost scoasă la vânzare

Bodi scoate casa de lux la vânzare pentru suma de 795.000 de euro. Imobilul este realizat în stil mediteranean, are cinci camere, o bucătărie, trei băi, trei balcoane, 3 terase, un dressing. De altfel, el mai are foişor special, garaj şi şase locuri de parcare. Casa este finalizată anul acesta, iar construcţiile la ea au început anul trecut.

Cum se vinde casa

„În jurul proprietății se găsește o frumoasă pădure și alte vile. Zona nu este aglomerată, ci oferă tot confortul necesar traiului liniștit al unei familii care nu dorește să locuiască în mijlocul agitației citadine. Este locul în care copiii dvs. pot crește în voie, în care puteți organiza adunări de familie, petreceri cu prietenii, lângă piscină, ori unde puteți organiza propriul spațiu de lucru, acasă. Această casă vă pune la dispoziție tot necesarul realizării acestor dorințe, singura dvs. limitare fiind propria imaginație”, se arată în anunțul de pe Imobiliare.ro.

Alex Bodi parcă a presimţit că va fi arestat. El a făcut mai multe investiţii enorme în România. Trei dintre acestea sunt chiar recente. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a cumpărat un hotel din Mediaş, dar şi un cinematograf în aceeaşi localitate. Culmea, acesta a mai cumpărat un castel din Sighişoara, acesta fiind achiziţionat alături de partenrul său de afaceri Joseph.