Alex Bodi, criticat dur de fani după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Internauții îl vor la închisoare: “Să îți fie rușine“

Fanii Biancă Drăgușanu l-au atacat dur pe Alex Bodi, după ce a agresat-o din nou.

Alex Bodi, criticat dur de fani după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Internauții îl vor la închisoare: “Să îți fie rușine“

Alex Bodi a primit o serie de critici dure din partea fanilor de pe rețelele sociale. Ce motiv au avut aceștia? Ei bine, el și Bianca Drăgușanu au trecut printr-un alt scandal, iar internauții au răbufnit, Zilele acestea părea că totul este perfect între ei. Se împăcaseră și păreau mai fericiți ca niciodată. În plus, se liniștiseră și nimeni nu credea că va izbucni o nouă ceartă între ei.

Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat din nou fanii de pe Instagram. Vedeta a postat o serie de imagini care i-au pus pe jar pe admiratori. Ea este extrem de activă pe rețelele sociale și ține des legătura cu fanii ei. Nu doar despre lucrurile bune le povestește, ci și despre dramele prin care trece. Dis de dimineață, din mașină, în compania fiicei sale, diva a vorbit despre viața sa, punând accent pe faptul că ceva dramatic se întâmplă de câteva săptămâni.

Alex Bodi a bătut-o din nou pe Bianca

Din dezvăluirile vedetei, reiese faptul că Alex Bodi ar fi rănit-o din nou. Ea și-a făcut operația cu o pereche de ochelari la ochi și masca de protecție, astfel că fața îi era acoperită complet. Apoi, ei au fost surprinși de paparazzi, iar mulți au spus că ea ar fi fost din nou agresată de fostul soț.

După toate cele întâmplate, oamenii din mediul virtual au sărit la gâtul afaceristului. Ei i-au adresat lui Alex Bodi cuvinte dure la ultima sa postare de pe pagina oficială de Facebook. I-au spus că ar trebui să îi fie rușine pentru faptele sale și că ar trebui să fie la închisoare pentru faptele sale.

Alex Bodi, criticat dur de fani după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Internauții îl vor la închisoare: “Să îți fie rușine“

“Să îți fie rușine, că și tu ai două fetițe și nu ți-ar plăcea să le vezi rupte în bătaie, cum ai făcut tu cu Bianca. Dar, Dumnezeu nu doarme, așa o să îți ajute și ție, “Dacă e adevărat că lovesti o femeie și mai ales una de 30 de kg, ești un nimic. Pfff”. Alex, să îți fie rușine, iar ție, Bianca, multă sănătate și mai ales ÎNȚELEPCIUNE, că de aia ai nevoie…” , “Criminalule! Asta ți-ai pus în cap… să o omori? Dacă deschide gura Bianca și spune pe media cu ce te ocupi, înfunzi pușcăria. Fraților, omul ăsta este un infractor, un criminal”, “Cocalarul ăsta plin de steroizi, umflat și libidinos e vedetă în România. Vai de capul nostru” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Alex Bodi.