Alex Bodi se află conform decizia magistraților încă în spatele gratiilor, însă se pare că reușește „să ajungă” la fosta lui soție chiar și în această situație. Recent, acesta i-a transmis printr-un prieten apropiat că și-ar dori să se împace cu Bianca. Vedeta nu se lasă însă impresionată ce pledoaria celui alături de care a ajuns la altar în urmă cu doi ani.

Cu cine apare tot mai des Bianca

Alex Bodi a rămas în arestul poliției încă 29 de zile. Ancheta care îl are în vizor alături de alte nume grele din lumea interlopă nu s-a încheiat încă, astfel că afaceristul este deocamdată considerat un pericol pentru societate.

Conform legii acesta are voie să primească de acasă pachet cu alimente și obiecte vestimentare. Cel care se ocupă îndeaproape ca milionarului să nu îi lipsească cele necesare după gratii este bun prieten de al lui. Prin acesta se pare că Bodi nu ar mai fi rezistat și i-a transmis Biancăi că și-ar dori să reia relația cu ea.

Amicul de bază a afaceristului a încercat să îi explice creatoarei de modă că Daria nu este decât un episod din viața lui nicidecum persoana pentru care are sentimente.

„Eu când merg la el mă întreabă de tine mereu. Ce faci, cum ești. El vrea să fie cu tine. Nu e ceea ce crezi (cu Daria).”, i-a spus acesta fostei lui Bodi.

Bianca nu se lasă impresionată deloc de ceea ce i se transmite. Mai mult, blondina a lăsat de înțeles că între ea și milionar nu mai poate fi vorba vreodată de o relație.

„A fost cu mine,de ce s-a dus în altă parte? 8 luni a fost cu femeia asta și ne-a mințit pe amândouă. Se duce cu ea peste tot pe unde l-am învățat eu să se ducă. Ea îi conduce mașinile.” , a replicat vedeta.

Totodată, Bianca a aflat și că rusoaica l-a vizitat pe afacerist în închisoare. Chiar dacă a decis să pună capăt oricărei legături cu acesta se pare că fosta soție a lui Bodi este la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui.

Bianca este tot mai des în compania altui bărbat misterios. Acesta o însoțește deseori în drumurile sale prin oraș și chiar îi conduce mașina. Ea a precizat în trecut că acesta este un prieten vechi pe care se poate baza în orice situație.

Inclusiv în urmă cu puțin timp, diva se afla alături de acesta. Așa cum și-a obișnuit fanii, blondina nu ratează nici un moment în care să împărtășească tot ce se întâmplă în viața ei. Chiar dacă nu apare des în cadru, prietenul de nădejde al divei o susține „din umbră”.

Alex Bodi îi transmite semnale că o vrea înapoi, dar Bianca nu se lasă! Diva surprinsă tot mai des alături de un alt bărbat!

Bianca se preocupă în continuare de afacerea ei cu haine. Diva are planuri mari și pentru sărbătorile de iarnă. Ea a anunțat imediat după ce s-a întors din Dubai în urmă cu câteva săptămâni că întenționează să petreacă acolo Crăciunul și Revelionul alături de fiica și mama ei.

În Dubai, Bianca are numeroase prietene printre care și pe Ramona Gabor în casa căreia a și locuit în vacanța ei.