Alex Bodi îi uimește pe anchetatori și după gratii. Ce gest a făcut milionarul

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu iese în evidență chiar și atunci când este lipsit de libertate. Afaceristul a surprins pe toată lumea cu activitățile pe care le are în arest.

Alex Bodi rămâne în arest pentru 29 de zile! Milionarul nu a reușit să îi convingă pe magistrați că nu are legătură cu dosarul în care este acuzat de trafic de carne vie

Alex Bodi mai are de petrecut în arest încă o perioadă bună. Chiar dacă este cercetat alături de alti acuzați într-un dosar stufos, printre anchete, milionarul găsește timp și pentru activitatea care îi place cel mai mult: sportul.

Afaceristul are timp pentru a face mișcare și se preocupă de acest aspect chiar dacă este lipsit de libertate. De altfel, fostul Biancăi nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru această zonă, ba mai mult a  încurajat-o întotdeauna și pe fosta prezentatoare să continue pe acest drum. De multe ori Bodi a fost cel care a antrenat-o pe Bianca în sala de fitness pentru ca blondina să își păstreze formele de invidiat.

Face sport, dar a renunțat la injecțiile cu steroizi

Afaceristul mai are de stat în arest înca 23 de zile și chiar dacă toată lumea credea că acesta este extrem de supărat și apăsat de situația pe care o traversează, iată că el găsește timp să facă și mișcare. Cel mai probabil milionarul se refugiază în acest hobby pentru a uita de situația sa curentă.
Alex Bodi îi uimește anchetatori după gratii. Ce gest a făcut milionarul

Fostul Biancăi Drăgușanu era adeptul revoluționarelor injecții cu steroizi care îl ajutau pe acesta să capete imaginea dorită peste noapte. În arest este strict interzisă utilizarea unor astfel de tratamente, astfel că afaceristul trebuie să se rezume doar la exercițiile fizice.

Procurorii i-au pus sechestru pe toate bunurile

Cu o avere impresionantă strânsă în ultimii ani, Bodi este acum luat la bani mărunți de procurorii DIICOT. Anchetatorii vor să afle care au fost mijloacele prin care acesta a reușit să adune atât de multe proprietăți într-un timp atât de scurt.

Până finalizarea anchetei milionarului aceștia i-au pus sechestru pe avere. În cazul în care se va dovedi că aceasta nu a fost strânsă în mod cinstit, o parte dintre bunuri vor fi conform legii vândute pentru ca victimele să poată fi despăgubite.

Reamintim că fostul soț al Biancăi Drăgușanu este cercetat într-un dosar de proxenetism alături de alte persoane. Cea care le-a spus anchetatorilor o parte importantă a poveștii este chiar fosta soție a acestuia, Iulia Sălăgean. Tânăra cu care Alex Bodi are un copil a precizat că inclusiv ea a fost îndemnată să se prostitueze de acesta.