Nici nu mai știm ce să credem! Ori Bianca Drăgușanu, ori Daria Radianova? Se pare că Alex Bodi nu mai știe cum să reacționeze în fața impulsurilor dragostei. După ce o sună pe fosta soție, îi trimite buchete de flori actualei iubite?!

În dragoste și război este permis orice, iar Alex Bodi știe foarte bine asta! Se află în închisoare de ceva vreme, dar nici acum nu a uitat de fosta soție, cu toate că acum se află într-o relație cu Daria. Face ce face și tot la blondină ajunge! În ciuda faptului că se află într-o relație oficială cu focoasa rusoaică, drumurile îl duc tot la Bianca, cea alături de care și-a trăit viața doi ani de zile.

Alex Bodi, buchet imens de trandafiri pentru Daria în timp ce o contactează pe fosta soție

După ce Alex Bodi a sunat-o pe fosta sa soție pentru a pune cap la cap câteva lucruri destul de importante, printre care și relația pe care aceasta o are cu milionarul turc, Daria ne surprinde cu un buchet de flori în mediul online. Postarea ne-a dat de gândit, având în vedere faptul că știm foarte bine că a avut loc o discuție destul de aprinsă între afacerist și Bianca Drăgușanu.

În urmă cu puțin timp, Daria Radianova a publicat o fotografie în care apare un buchet de trandafiri de culoare roz, iar pe fundal avea melodia de dragoste ”All of me”. Aceasta este o dovadă a faptului că acest cadou are o însemnătate mare pentru ea, însă nu a specificat și de la cine l-a primit. Să fie vorba oare despre iubitul ei aflat în spatele gratiilor sau alt mascul își dorește să-i fure inima? Până la proba contrarie, nu putem decât să presupunem.

Alex Bodi o sună pe Bianca Drăgușanu, dar îi face cadouri Dariei?! FOTO

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a recunocut că a fost bătută de Alex Bodi

În timpul discuției telefonice, Bianca Drăgușanu a recunoscut faptul că viața trăită alături de Alex Bodi a fost un calvar și că nu a fost deloc fericită alături de el. Pe lângă bătăile pe care i le aplica adesea, diva noastră a avut și pierderi materiale, și nu doar sufletești.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a spus Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi.