Alex Bodi plătit să reprezinte România în Parlamentul European! Milionarul și-a justificat încasările în fața anchetatorilor

Noi date ies la iveală despre situația afaceristului din Mediaș aflat în arest preventiv. Avocatul lui Alex Bodi a dat publicității detalii explozive din dosar.

Alex Bodi a spus adevărul, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Care este, de fapt, relația lui cu Carmen de la Sălciua

Toată lumea se întreba cum de a reușit Alex Bodi să adune o avere uriașă deși începuturile milionarului au fost conform propriilor declarații unele modeste.

Proprietăți scumpe, bolizi de lux și milioane în conturi, cam așa se conturează viața fostului iubit și soț al Biancăi Drăgușanu. Având în vedere încasările uriașe pe care Alex Bodi le-a avut anul trecut, avocatul lui a divulgat de unde provin banii pe care acesta i-a câștigat în mod cinstit anul trecut.

Alex Bodi, Jurnalist în Parlamentul European

Dacă mulți și-l imaginau pe afacerist în orice altă ipostază numai în cea de jurnalist nu, ei bine, se pare că totul e posibil! Conform documentelor pe care milionarul le deține și pe care avocatul lui le-a prezentat magistraților, fostul Biancăi a încasat bani și pentru a reprezenta România în Parlamentul European ca reporter al unei publicații din Germania.

Reportajele sale nu au ajuns să fie publicate pe pagina de internet a ziarului respectiv, însă fiecare material produs de Bodi ar fi costat în jur de 3000 de euro.

Deși încasările respective nu se regăsesc pe extrasele de cont ce au ajuns pe masa procurorilor, afaceristul susține că banii ar fi fost ridicați direct de la casieria unității respective.

Alex Bodi plătit să reprezinte România în Parlamentul European! Milionarul și-a justificat încasările în fața anchetatorilor
Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi

De altfel, restul sumelor care au intrat în anul 2019 în conturile lui Bodi provin din apariții tv și comerț, conform spuselor avocatului acestuia. În mod surprinzător toate acestea cumulează cifra impresionantă de 7 milioane de euro. În frunte cu avocatul său, Cătălin Dancu, Alex Bodi încearcă să iși susțină nevinovăția în fața procurorilor de caz.

Cercetat ca martor în dosarul respectiv?

Alex Bodi a fost săltat de mascați în urmă cu trei săptămâni din propria locuință. Numele afaceristului a apărut alături de altele din lumea interlopă într-un dosar de proxenetism. Se pare că cei implicați în acest caz racolau tinere pe care le obligau mai apoi să se prostitueze în țări precum Germania, Spania sau Elveția.

Cei cercetați acum pentru trafic de carne vie apelau de cele mai multe ori la metoda LoverBoy pentru a le ademeni pe româncele ce aveau mai apoi să presteze servicii sexuale pe bani. Fascinate de viața plină de lux pe care ar fi putut să o trăiască, fetele cădeau în plasă și plecau din țară alături de cei care le deveneau călăi.

Ajunse în străinătate acestea erau obligate să se prostitueze pentru încasări fabuloase care nu ajungeau niciodată la ele. Gruparea a fost destructurată acum de anchetatori după o perioadă îndelungată de filaj.