Alex Bodi primește lovitură după lovitură! Procurorii i-au pus milionarului sechestru pe avere!

Au trecut deja aproape 5 zile de când afaceristul este cercetat în dosarul de proxenetism în care apare numele lui. Anchetatorii au trecut recent la următoarea etapă de desfășurare a investigațiilor în ceea ce îl privește pe fostul Biancăi.

Alex Bodi se află în continuare sub ancheta desfășurată de DIICOT în dosarul de proxenetism în care se regăsesc nume grele din lumea interlopă. Procurorii care anchetează cazul au luat recent decizia de a-i pune acestuia sechestru pe bunurile obținute în ultimii ani. Lucrurile pot oricând reveni la normal dacă miliomarul demonstrează că a reușit să strângă averea pe care o deține din rodul unor afaceri curate.

Nimeni nu se mai poate folosi de bunurile sale

Alex Bodi traversează de câteva zile unul dintre cele mai negre scenarii ale vieții sale. După o serie de percheziții în vila sa impozantă din Pipera, afaceristul a  fost săltat de mascați și condus la sediul DIICOT.

Acesta a primit după măsura arestului preventiv o nouă sentință provizorie, respectiv înca 29 de zile de arest. În tot acest timp procurorii au insistat în continuare să afle informații care ar putea conduce spre o pistă concludentă.

Surse din interiorul anchetei au dezvăluit că dosarul are 92 de pagini, însă doar două dintre acestea îl vizează în mod direct pe afacerist. Cu toate acestea oamenii legii au luat decizia de a-i pune lui Bodi sechestru pe avere până vor afla cu exactitate care au fost adevăratele sale surse de finanțare.

 

Alex Bodi primește lovitură după lovitură!Procurorii i-au pus milionarului sechestru pe avere!

Alex Bodi a vorbit deschis la un moment dat despre afacerile sale menționând că a evoluat treptat reușind să strângă bani după ce a trecut prin mai multe domenii ocupaționale.

Milionar din afaceri cu criptomonede sau ilegalități?

Alex Bodi a devenit celebru în showbiz după ce Bianca Drăgușanu și-a oficializat relația cu acesta. Milionarul se prezenta atunci ca având afaceri în domeniul criptomonedelor. De altfel Bodi a apărut în mod constant în anturajul partenerului său de business, Josip Heit, recunoscut pe piața de profil.

Totodată șeful lui Alex Bodi este adeseori numit în lumea bună și „Prințul criptomonedelor”. Milionarul, care mai este și deținător a două mine de aur, frecventa destul de des România.

Atunci când petrecea în țară alături de Bodi și alte persoane din lumea bună a Capitalei, Josip se afișa cu cei mai scumpi bolizi de lux, recent fiind văzut la volanul unui autoturism a cărui valoare se ridica peste 5.000 000 de euro.

Alex Bodi este așteptat acasă de noua lui iubită, rusoaica Daria Radionova. Milionarul i-a dăruit acesteia inclusiv inelul de logodnă. Bijuteria a fost refuzată în trecut de Bianca Drăgușanu însă acum se pare că focoasa șatenă l-a acceptat fără să stea deloc pe gânduri.