Alex Bodi prins in flagrant de fosta soție! Abia acum s-a aflat adevărul despre relația lor

Adevărul din spatele milionarului cu Iulia Bodi iese abia acum la iveală. Ce a putut Alex Bodi să îi facă mamei copiilor lui cât a fost căsătorit.

Ce declară Alex Bodi despre fosta soţie. Ce relaţie era între afacerist şi cea care l-ar fi denunţat
Ce declară Alex Bodi despre fosta soţie. Ce relaţie era între afacerist şi cea care l-ar fi denunţat

Tânăr, chipeș, cu un trup bine sculptat la sală, cu multe milioane de euro în conturi, Alex Bodi face cu siguranță multe victime în rândul domnișoarelor dornice de senzații tari. Se pare că acest lucru nu se întâmpla doar când el era un bărbat liber ci și când acesta era căsătorit.

Odată cu reținerea lui au ieșit la suprafață și amănunte bombă despre comportamentul lui Bodi cu fostele lui.

În cazul căsătoriei cu Iulia cei doi au avut o poveste de iubire desprinsă din filmele cu Sherlock Holmes.

Iulia l-a urmărit mult timp pe milionar

Alex Bodi și Iulia Sălăgean au avut o căsnicie care a durat 5 ani. Totul s-a încheiat între ei doi odată cu apariția Biancăi Drăgușanu în viața afaceristului. Îndrâgostit lulea de divă, milionarul din Mediaș a decis să divorțeze de mama copilului lui și să se afișeze oficial cu creatoarea de modă.

Adevărul din spatele milionarului cu Iulia Bodi iese abia acum la iveală. Ce a putut Alex Bodi să îi facă mamei copiilor lui cât a fost căsătorit.
Bombă în showbiz! Bianca Drăguşanu, prostituată pentru Bodi?

 

Înainte de a se ajunge la final, Iulia și Bodi au traversat se pare perioade critice ale relației lor. Milionarul este recunoscut pentru aventurile sale extraconjugale și din relația cu Bianca. Se pare însă că nici in ceea ce o privește pe Iulia acesta nu a fost prea fidel.

Iulia Sălăgean a fost la rândul ei anchetată în dosarul în care și fostul ei soț apare. Blondina le-a povestit anchetatorilor că și-a surprins soțul în flagrant de mai multe ori în timp ce o înșela, fapt care a înfuriat-o extrem de tare.

Cel care a confirmat această ipoteză a fost chiar avocatul care îl apără acum pe milionar, Cătălin Dancu.

„Soția l-a prins în flagrant că acesta mai călca strâmb cu diferite fete în Europa. Această situație a generat reproșuri, pe bună dreptate. La dosar sunt doar convorbiri ce țin de conflictul clasic.” a declarat avocatul lui Bodi.

În timpul anchetei actuale afaceristul a încercat să le demonstreze procurorilor că nu a obligat-o în nici un fel pe Iulia să se prostitueze. Dovezile aduse de milionar în acest sens constau în documente ce atestă că el încasa venituri substanțiale în perioada în care Iulia a declarat că a prestat servicii sexuale cu diverși clienți.

Se pare că Alex Bodi a călcat strâmb în fiecare relație pe care a avut-o, acest lucru fiind repetat și în perioada în care era alături de prima lui parteneră de viață și mama fiicei lui mai mari.

De altfel, Bianca a afirmat public că Alex Bodi a înșelat-o de câteva ori acesta fiind și motivul numeroaselor conflicte pe care cei doi le-au avut.

Deocamdată milionarul mai are de petrecut câteva zile după gratii până când mandatul de arest preventiv va expira. Rămâne însă de văzut ce vor decide procurorii după această dată legat de ancheta care îl vizează.