Alex Bodi, probleme serioase după gratii! Daria, iubita lui, este extrem de îngrijorată

Daria radionova este destul de îngrijorată din cauză stării psihice pe care o are iubitul ei în spatele gratiilor.

Ultimă oră! Daria Radionova a părăsit România! Ce a determinat-o pe rusoaică să nu îl mai aștepte pe Alex Bodi

Alex Bodi nu o duce deloc bine în arest. Rusoiaca Draia Radionova nu are liniște în aceste momente, pentru că iubitul ei nu este deloc în cea mai bună stare.

Când totul părea bine și frumos în viața lor, lucrurile se schimbă radical când afaceristul este arestat chiar din vila sa pe motiv că ar face parte dintr-o rețea periculoasă de proxeneți. Mai mulți milionari din toată țara au fost reținuți, printre care și fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu. În acest moment se află în arest pentru o perioadă de 29 de zile.

Daria Radionova este profund îndurerată și îngrijorată din cauza stării pe care iubitul ei o are în arest. De asemenea, este nevoită să-și administreze afacerile din Londra, care nu sunt tocmai pe cel mai bun drum, dar să-i poarte grija și iubitului ei care se află în România în arest.

Cum nu poate sta la distanță de iubitul ei prea mult timp, diva sa întors în România pentru a-l susține și a-i ridica moralul partenerului său de viață. Se pare că Alex Bodi duce lupte grele după gratii, în sensul că starea lui psihică este la pământ. Afaceristului nu-i este deloc ușor atâta timp cât este privat de libertate și, mai mult decât atât, distanța îl separă și de proaspăta lui iubită.

Chiar dacă trece prin clipe destul de dificile, Daria este trup și suflet alături de afacerist. Chiar zilele trecute rusoaica a postat un mesaj de dragoste în mediul online pentru a-i ridica moralul și pentru a-l încuraja.

Alex Bodi, probleme serioase după gratii! Daria, iubita lui, este extrem de îngrijorată

Alex Bodi face toate demersurile necesare pentru a demonstra oamenilor legii că este nevinovat

Alex Bodi este privat de libertate în acest moment. Însă, chiar și așa, se depun eforturi consistente pentru a redobândi libertatea în cel mai scurt timp. Și-a angajat mai mulți avocați bine pregătiți pentru a-i rezolva toate problemele în acest sens. Chiar dacă magistrații i-au pus câteva piedici până acum, Alex Bodi nu se lasă și speră în continuare că nevinovăția lui va fi dovedită în cele din urmă.

Cât despre Bianca Drăgușanu, este ferm convinsă de faptul că fostul său soț este nevinovat și că această greșeală produsă de oamenii legi va scoate la iveală adevărul.