Alex Bodi răstoarnă orice scenariu din spatele gratiilor! Adevărul despre averea fabuloasă pe care a strâns-o anul trecut i-a lăsat mască pe anchetatori!

Nimeni nu se aștepta la asta. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este mai bogat decât se credea, iar adevărul a fost scos la iveală chiar de avocatul lui.

Alex Bodi rămâne în arest pentru 29 de zile! Milionarul nu a reușit să îi convingă pe magistrați că nu are legătură cu dosarul în care este acuzat de trafic de carne vie

O Românie întreagă urmărește îndeaproape scandalul cu iz de telenovelă în care milionarul ce a dus-o pe Bianca Drăgușanu la altar trăiește o dramă.

Se pare că anchetatorii nu au ținut deloc cont de performanțele financiare ale lui Alex Bodi atunci când l-au săltat din propria vilă. Milionarul a trebuit să dea explicații la fel ca ceilalți implicați în dosarul de trafic de carne vie.

Rând pe rând însă ies la iveală detalii absolut fabuloase despre cel mai controversat milionar.

Cel care a făcut lumină legat de averea pe care fostul Biancăi o deține este chiar avocatul care îl apără de acuzațiile ce i se aduc de către anchetatori.

A strâns într-un an cât alții în 3 vieți

Toată lumea știa că milionarul din Mediaș are multe zerouri în conturi și proprietăți în care se răsfăța alături de prezențele feminine din viața lui. Nimeni nu știa cu exactitate la ce valoare s-ar putea ridica averea lui Alex Bodi.

Avocatul lui a realizat astăzi o conferință de presă în care a lămurit toate aspectele legate de clientul pe care îl reprezintă.

Alex Bodi răstoarnă orice scenariu din spatele gratiilor! Adevărul despre averea fabuloasă pe csre a strâns-o anul trecut i-a lăsat mască pe anchetatori!

 

Cătălin Dancu a dezvăluit jurnaliștilor că la finalul anului 2019, în conturile milionarului existau nu mai puțin de 7 milioane de euro. Conform detaliilor declarației de avere sumele strânse de Bodi provin din Spania, Germania și mai puțin România.

„Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valorea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.” , a spus avocatul lui Bodi.

Cătălin Dancu a ținut și să specifice că milionarul nu are cazier judiciar în Germania așa cum se speculase inițial.

Avocatul nu neagă însă că numele milionarului ar fi legat de mai multe persoane care practică prostituția însă susține că acestea au înregistrate conform statului federal german documente care le atestă activitatea.

„Încă din anul 2018, autoritățile federale germane care au cooperat cu autoritățile române au atras atenția achetatorilor români următoarele: prostituția în Germania este o instituție legală ca meserie. Fetele care fac obiectul dosarului, cel puțin în ce-l privește pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal”,  a mai adăugat avocatul afaceristului.

Pe lângă milioanele de euro respective, Alex Bodi a făcut și o serie de investiții fabuloase. Afaceristul din Mediaș a cumpărat în orașul natal două clădiri etalon, precum și un conac din zona Sighișoara.

De asemenea, Bodi a semnat și pentru a fi proprietarul unei vile de lux în Monaco pentru suma de 2 milioane de euro.

Totodata, fostul Biancăi și-a achiziționat impozanta vilă în stil mediteranean din Pipera pentru 1 milion de euro.

În urmă cu un an și jumătate afaceristul a deținut alături de partenerul său de afaceri și unul dintre cele mai scumpe apartamente de tip Penthouse din București. La proprietatea respectivă Bodi a renunțat pentru a-și cumpăra vila în care locuiește acum.

Dincolo de imobiliare, fostul Biancăi are în palmares și câteva mașini de lux unice în România.