Alex Bodi riscă să ajungă la închisoare! Câți ani va primi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, dacă va fi găsit vinovat de proxenetism

Alex Bodi a dat de probleme!

Alex Bodi, riscă să ajungă la închisoare! Câți ani va primi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, dacă va fi găsit vinovat de proxenetism

Problemele se țin lanț pentru Alex Bodi în această perioadă. Zilele acestea, el și Bianca Drăgușanu și-au spus din nou adio. Nu trecuseră nici măcar două luni de la ultima împăcare până să se separe iar. Cei doi au avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi.

Admiratorii lor au pierdut deja șirul împăcărilor și despărților dintre ei. Aproape că sunt de părere că se vor împăca din nou, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Dacă se va întâmpla sau nu așa, rămâne de văzut.

Aceasta nu este singura situație delicată prin care trece îndrăgitul afacerist. Recent, el a fost săltat de mascați din propria locuință. Se pare că acesta ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism. Nu se știe dacă este adevărat, dar în cazul în care va fi găsit vinovat, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu riscă ani grei de închisoare.

Alex Bodi ar putea ajunge la închisoare

În momentul în care mascații au mers la ușa lui, el se afla în compania frumoasei Daria, cea care a venit de curând în țară. Totul s-a întâmplat după ce el a anunțat despărțirea de Bianca. Se pare că întreaga sa locuință a fost percheziționată, iar el a fost dus la audieri la sediul DIICOT din Craiova.

Alex Bodi, riscă să ajungă la închisoare! Câți ani va primi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, dacă va fi găsit vinovat de proxenetism

În momentul de față, acesta este anchetat de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Dacă va fi găsit vinovat pentru proxenetism, el riscă sa facă pușcărie și nu va scăpa atât de ușor. Conform Codului Penal, afaceristul ar putea face între 1 și 5 ani de închisoare și mai mult decât atât, i se vor interzice exercitarea anumitor drepturi.

,,(1) Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”