Alex Bodi și-a închis contul de Instagram. Bianca Drăgușanu a explicat care este motivul: “Are nevoie doar de…”

Bianca Drăgușanu a spus de ce Bodi nu mai are Instagram.

Alex Bodi și-a închis contul de Instagram. Bianca Drăgușanu a explicat care este motivul: “Are nevoie doar de...”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună. Cele două vedete s-au despărțit în urmă cu câteva zile, dar mai apoi s-au împăcat. Cei doi au avut și au parte de o dragoste cu năbădăi. S-au plăcut, s-au iubit, s-au căsătorit, iar mai apoi au decis să divorțeze. După toate acestea, ei au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt.

Recent, Bianca Drăgușanu și-a pus fanii de pe rețelele sociale serios pe gânduri. Diva a postat o serie de imagini care i-au pus pe jar pe admiratori. Ea este extrem de activă pe rețelele sociale și ține des legătura cu fanii ei. Nu doar despre lucrurile bune le povestește, ci și despre dramele prin care trece. Ei bine, ea le- a vorbit despre viața sa, punând accent pe faptul că ceva dramatic se întâmplă de câteva săptămâni.

Alex Bodi și-a pus fanii pe jar

După toate acestea, s-a aflat că Alex Bodi ar fi bătut-o din nou. El a decis apoi să renunțe la contul de Instagram, pentru că probabil era bombardat cu mesaje venite din partea fanilor. Până să facă acest pas, el a fost dur criticat de internauți pentru faptele sale. Mulți nu sunt de acord cu felul în care o tratează pe iubita lui și nu cred că blondina merită să treacă prin toate astea.

“Să îți fie rușine, că și tu ai două fetițe și nu ți-ar plăcea să le vezi rupte în bătaie, cum ai făcut tu cu Bianca. Dar, Dumnezeu nu doarme, așa o să îți ajute și ție, “Dacă e adevărat că lovesti o femeie și mai ales una de 30 de kg, ești un nimic. Pfff”. Alex, să îți fie rușine, iar ție, Bianca, multă sănătate și mai ales ÎNȚELEPCIUNE, că de aia ai nevoie…” , “Criminalule! Asta ți-ai pus în cap… să o omori? Dacă deschide gura Bianca și spune pe media cu ce te ocupi, înfunzi pușcăria. Fraților, omul ăsta este un infractor, un criminal”, “Cocalarul ăsta plin de steroizi, umflat și libidinos e vedetă în România. Vai de capul nostru” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Alex Bodi.

Alex Bodi și-a închis contul de Instagram. Bianca Drăgușanu a explicat care este motivul:  “Are nevoie doar de...”

Indiferent de situație, vedeta a dat dovadă că este mereu alături de iubitul ei. Nu s-a putut abține și a postat motivul pentru care el a decis să își închidă contul de Instagram. Fanii au fost șocați de postarea vedetei, mai ales că în ultima vreme au avut loc multe neînțelegeri între ei.

„Nu are nevoie de Instagram, are de nevoie numai de mine”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram în dreptul imaginii cu Alex Bodi.