Alex Bodi, trimis în judecată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, este acuzat de procurorii DIICOT de racolarea mai multor tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, de şantaj – „consecinţă a plăţii unor taxe de protecţie” – și de sustragere de sub sechestru.

Alex Bodi, trimis în judecată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Potrivit unui comunicat DIICOT, 30 de persoane, inclusiv Alex Bodi, au fost trimise în judecată, fiind inculpate, printre altele, pentru formare de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc.

Victimele care refuzau să practice prostituţia erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă.

Apoi, „din cauza violenţelor la care erau supuse şi a ameninţărilor cu acte de violenţă îndreptate împotriva membrilor familiilor lor”, femeile „erau nevoite să se prostitueze în beneficiul membrilor grupării infracţionale”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Totodată, potrivit unor surse judiciare, s-a solicitat instanței schimbarea măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv.

Dosarul a fost înaintat pentru soluționare Tribunalului Dolj.