Alex Bodi va fi părăsit de actuala iubită? Daria Radionova a spus tuturor când se va întoarce la Londra!

Milionarul se află după gratii însă afară a rămas să îl aștepte cea cu care a înșelat-o pe Bianca Drâăușanu. După zile întregi de așteptare a iubitului ei, rusoaica a decis cànd vrea să plece din România.

Telenovela trio-ului amoros Alex Bodi, Bianca Drâgușanu și Daria Radionova pare să surprindă pe zi ce trece. Dacă toată lumea credea că actuala iubită își va aștepta iubitul din arestul preventiv până la expirarea mandatului acum lucrurile pot fi puse pus semnul întrebării.

Asta după ce Daria Radionova a ținut să anunțe în mediul online că se va întoarce în Londra, acolo unde este implicată în afaceri.

 Focoasa șatenă a vrut să îi arate milionarului că îi va fi loială

Daria a locuit singură preț de aproape două săptămâni în vila luxoasă din Pipera, proprietate personală a afaceristului. Rusoaica era în casa lui Bodi atunci când mascații au intrat cu mandat de percheziție și ulterior l-au săltat pe acesta. Chiar dacă momentul a fost destul de traumatizant, iar tânăra nu va uita prea ușor experiența primei ei vizite în Romània spre surprinderea tuturor ea a decis să nu plece înapoi în Marea Britanie până când iubitul ei nu întoarce acasa.

Astfel, cu ajutorul prietenilor milionarului, Daria s-a descurcat în București, fiind deseori văzută în trafic la volanul bolidului de lux al afaceristului.

Între timp se pare că Daria a decis să se întoarcă în Londra acolo unde are afaceri în domeniul vestimentar,  dar si al înfrumusețării. Dacă până acum regulile restrictive impuse de pandemie au obligat-o să își tină închise locațiile, începând de săptămâna urmatoare salonul de beauty al Dariei va fi redeschis.

Astfel, cel mai probabil, iubita lui Alex Bodi va fi nevoită să se întoarcă acolo să se ocupe de detalii ce țin de administrarea afacerii ei.

Întrebată în mediul online de un fan când se va întoarce în Londra, Daria a răspuns că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat.

„Soon/ În curând”, a răspuns aceasta.

Alex Bodi va fi părăsit de actuala iubită? Daria Radionova a spus tuturor când se va întoarce la Londra!

Finanțată de un afacerist indian

În ultimele zile au ieșit la iveală detalii neștiute despre actuala iubită a lui Alex Bodi. Multe dintre acestea au legătură cu traiectoria ei amoroasă din ultimii ani. Se pare că focoasa șatenă nu ar fi chiar ușă de biserică la acest capitol.

Daria era întreținută până să oficializeze relația cu Alex Bodi de un milionar indian căsătorit, tată a 6 copii. Se pare că acesta ar fi fost și sponsorul divei pentru a-și putea deschide cele două afaceri în centrul Londrei.

Alex Bodi a fost bănuit de Bianca Drăgușanu că ar avea o legătură cu rusoaica încă din luna Februarie a acestui an. Chiar dacă în tot acest timp milionarul a susținut ca Daria este o simplă cunoștință, de aproape o lună cei doi și-au oficializat relația în văzul tuturor.