Alex Bodi vrea să iasă urgent din arest! Ce îi lipsește cel mai mult milionarului?

Fostul Biancăi Drăgușanu rezistă cu mare greutate în spatele gratiilor. Bodi simte lipsa unui obicei de care nu a scăpat ani de-a rândul.

Abia acum s-a aflat!Ce replici și-au aruncat Alex Bodi și pretendentul turc al Biancăi atunci când au dat nas în nas?

Alex Bodi a fost mereu preocupat de felul în care arată. Afaceristul este recunoscut pentru performanțele sale în sala de fitness, activitate pe care nu a întrerupt-o niciodată. De când a fost arestat acesta nu a abandonat orele de mișcare. Chiar și în lipsa aparatelor performante el a continuat să facă sport, însă ceea ce îi lipsește în arest mai mult decât orice sunt injecțiile cu steroizi la care el apela zilnic.

Alex Bodi vrea să iasă urgent din arest! Ce ïi lipsește cel mai mult milionarului?

 

Afaceristul a ajuns la disperare pentru că nu se poate injecta?

Alex Bodi are o statură impunătoare care îi trădează sutele de ore în care a tras de fiare. Se pare că pe lângă acest lucru, el apela și la un truc special pentru creșterea masei musculare cu ajutorul unor agenți precum injecțiile cu steroizi.

Milionarul a utilizat acest tip de procedură o perioadă îndelungată de timp, iar faptul că acum a fost nevoit să le întrerupă nu i-a creat chiar cea mai bună stare. Din păcate măsurile restrictive din arest nu îi permit să-și continue un astfel de tratament, obiectele de acest gen fiind interzise cu desăvârșire.

Alex Bodi vrea să iasă urgent din arest! Ce ïi lipsește cel mai mult milionarului?

Milionarul tânjește după injecțiile respective și vrea să ajungă cât mai repede afară pentru a-și relua activitățile legate de fizic.

„Nu-i bine deloc! E disperat. Nu mai poate să își administreze steroizii. Înainte de a fi arestat, Alex Bodi băga și trei doze într-o singură zi. E distrus din toate punctele de vedere. E foarte greu pentru el în arest”, a declarat o persoană din anturajul lui.

Nu este prima dată când Bodi nu se poate injecta cu substanțele respective. El a mai renunțat o dată la ele sub îndrumarea medicului la care el și Bianca au ajuns pentru fertilizare in vitro. Cei doi foști soți visau să aibă doi băieți, iar în acest sens începuseră deja primii pași. Astfel celebrul cuplu ajunsese la una dintre cele mai renumite clinici private din București specializate pe această nișă.

Alex Bodi vrea să iasă urgent din arest! Ce îi lipsește cel mai mult milionarului?

Chiar dacă el a renunțat atunci pentru o perioadă la steroizi, după despărțirea de Bianca, Bodi a revenit ulterior la vechiul său obicei. Din păcate aceasta nu este singura nemulțumire pe care afaceristul o are în spatele gratiilor. El se plânge avocatului de condițiile pe care le îndură în arestul preventiv.

Fostul Biancăi a ajuns din vila lui de peste 1 milion de euro într-o celulă alături de alte trei persoane. Bodi nu are televizor, frigider sau telefon mobil. Milionarul speră ca magistrații să îl plaseze în arest la domiciliu în curând și să scape din mediul în care este acum.

Avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu speră ca următoarele zile să își ajute clientul obținând o victorie după decizia procurorilor. El este singurul cu care afaceristul a interacționat cel mai des de când se află în arest.