Alex Bodi vrea să o facă geloasă pe Bianca?! Gestul impresionant făcut de afacerist de după gratii

Fostul Biancăi Drăgușanu continuă să uimească chiar dacă se află în arest. Milionarul își tine iubita în puf deși nu poate să îi fie alături fizic.

Bianca Drăgușanu de neînduplecat după arestarea lui Bodi! Blondina nu îl iartă nici când e după gratii!"Nu mă interesează"

Alex Bodi mai are de petrecut o perioadă importantă în soatele gratiilor. Milionarul trebuie să rămână peste douazeci de zile departe de noua lui iubită care de altfel îl așteaptă cu nerăbdare în libertate. Conștient de acest lucru, afaceristul face tot posibilul să păstreze „dragostea fierbinte” până la finalul măsurii arestului preventiv.

Ultimul său gest vizavi de rusoaica Radionova a impresionat tot internetul. Focoasa șatenă a imortalizat imediat momentul și a postat imaginile pe contul ei de Instagram.

Scenariu pus la categoria cum să o faci geloasă pe fosta?

În curând se împlinește aproape o lună de când cel mai celebru cuplu al României și-a încheiat definitiv socotelile. Deși fiecare dintre cei doi protagoniști ai fostei telenovele de viață se străduiesc să arate că viața lor merge înainte într-o notă pozitivă, în realitate totul ar sta diferit.

Chiar dacă Alex Bodi are în mod oficial o altă iubită, mulți sunt de părere că tot ceea ce face milionarul acum este cu scopul de a o determina pe Bianca să fie geloasă. În urmă cu puțin timp, afaceristul a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta, mai ales din cauza faptului că el este privat de libertate. Se pare că Bodi continuă să arunce cu bani chiar dacă procurorii au luat decizia de a-i pune sechestru pe avere.

Alex Bodi vrea să o facă geloasă pe Bianca?!Gestul impresionant făcut de afacerist de după gratii

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu i-a trimit iubitei lui care îl așteapta în vila din Pipera o surpriză uriașă. Bodi i-a trimis divei un buchet imens de trandafiri, acestea fiind florile preferate ale tinerei. Gestul l-a scuturat pe afacerist de câteva milioane bune având în vedere că prețul unui astfel de buchet se învârte între 800 și 1500 de lei.

Fără să stea pe gânduri, Daria a fotografiat cadoul și a postat imaginea imediat pe Instastory. Cel mai probabil rusoaica a recurs la acest gest din dorința de a-i semnala acest lucru rivalei sale, Bianca Drăgușanu.

Dacă imediat după arestarea lui Alex Bodi nimeni nu știa ce se va întâmpla cu noua lui iubită acum lucrurile par mai așezate ca niciodată. Ca o parteneră de viață loială, Daria Radionova s-a decis să rămână în casa acestuia până la o sentință definitivă. Rusoaica stă singură tot acest timp, singura ei companie fiind doar menajera milionarului care ajunge periodic în vila din Pipera.

Deocamdată Alex Bodi se află după gratii în plină anchetă, procurorii încercând să afle rând pe rând de la cei implicați în dosar care e de fapt adevărul.