Alex Velea, anunțul zilei! Ce a postat artistul, după ce a dat de înțeles că Antonia este însărcinată: ”Ne bucurăm mult”
in

Alex Velea, anunțul zilei! Ce a postat artistul, după ce a dat de înțeles că Antonia este însărcinată: ”Ne bucurăm mult”

Alex Velea a reușit să își uimească din nou fanii.

Alex Velea a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a dat de înțeles că Antonia este însărcinată. El a postat o imagine pe Story cu o femeie gravidă; iar fanii au crezut că este vorba despre frumoasa lui iubită. Nu au confirmat nimic, dar semnele par din ce în ce mai clare. Dacă ieri au stat cu gândul la asta, astăzi artistul a șocat din nou. Să fie oare cântăreața din nou însărcinată?

Alex Velea va fi din nou tătic!?

La primele ore ale dimineții, Alex Velea a făcut o postare prin care a dat de înțeles că ea chiar așteaptă un copil. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și sunt în stare de șoc. Se bucură enorm pentru cei doi artiști și le-au transmis toate gândurile lor bune. Asta nu este tot! Antonia a mărturisit și ea că urmează să dea o veste importantă.

„Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, spunea Antonia în urmă cu ceva timp.

Din câte se pare, artista va aduce pe lume cel de-al patrulea copil. Din moment în moment, admiratorii celor doi așteaptă vestea cea mare. Nu au confirmat nimic în mod oficial, ci au postat doar mesaje subtile pe Instagram. Par mai fericiți ca niciodată și au și motiv să fie, pentru că nu au negat că vor să mai aibă un copil în viitor.

Alex Velea, anunțul zilei! Ce a postat artistul, după ce a dat de înțeles că Antonia este însărcinată:  ”Ne bucurăm mult”

Sunt tineri și frumoși și cu siguranță, Dominic și Akim s-ar bucura dacă ar mai avea un frățior sau o surioară. Ei bine, Velea a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au bucurat pentru ei. Toți s-au dus la gândul cu postarea siluetei femeii însărcinate. Rămâne de văzut dacă Alex Velea și Antonia vor fi din nou părinți.

”Mulțumim! Ne bucurăm mult! Vă super pup!”, a fost mesajul postat de Alex Velea pe Instagram.