Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R. Ce i-a transmis iubitul Antoniei: „Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră”

Alex Velea nu a mai rezistat și l-a atac pe colegul lui de breaslă, Connect-R.

Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R. Ce i-a transmis iubitul Antoniei: "Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră"

Alex Velea a încercat întotdeauna să aducă lucruri noi în industria muzicală. El s-a reinventat în ultimii ani și a început să cânte ceea ce publicul cerea. Iubitul Antoniei a încercat mai multe genuri, până și-a dat seama care sunt cele preferate de fanii lui. Ei bine, nu toată lumea este de acord cu schimbările la care apelat cântărețul. Acesta a fost aspru criticat de oameni, dar și de unul dintre colegii lui de breaslă. Este vorba chiar despre Connect-R.

Anul acesta a fost unul extrem de bun, dar și de complicat pentru Velea. Pe plan muzical, artistul a dus-o extrem de bine și nu are de ce să se plângă. El a reușit să dea lovitura cu multe dintre piesele sale și ajuns să ocupe primele locuri în Trending zile la rând. În plus, iubitul Antoniei a reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube.

Alex Velea a ieșit la atac

S-a axat tot mai tare pe trap, dar a ajuns să cânte și „trapanele”, motiv pentru care unii au sărit la gâtul lui. Odată cu succesul pe care îl are, a venit și un val de hate din partea oamenilor care nu înțeleg de ce a ales să cânte așa ceva.

”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă; doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.” , a declarat Alex Velea pentru Vice.

Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R. Ce i-a transmis iubitul Antoniei: "Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră"

Colegii lui de breaslă au ieșit la atac și și-au exprimat punctul de vedere, dar el nu se lasă așa ușor și a avut ceva de zis în legătură cu acest subiect. Nu se teme să își exprime punctul de vedere și nu ar fi fost deranjat dacă răutățile ar fi venit din partea internauților, ci nu din partea prietenilor săi. Coonect-R a spus că îl apreciază pe Velea, dar nu este deloc de acord cu stilul pe care l-a adoptat.

„Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici. Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani” , a mai adăugat artistul.