https://www.instagram.com/iamvelea/
in

Alex Velea îl atacă pe Lino Golden! Ce i-a transmis este greu de crezut: ”Șerpișorule”

Lino Golden a fost atacat dur de „tatăl lui adoptiv”.

Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au ajuns la cuțite. Artiștii s-au certat rău de tot, iar acum toți își varsă nervii în mediul online. Fanii sunt de părere că se naște un nou scandal, iar postările lor stau drept dovadă. Artiștii aveau o prietenie care dura de patru ani de zile. Nimeni nu ar fi zis că se vor certa vreodată, având în vedere câte a făcut iubitul Antoniei pentru ei.

Când nimeni nu credea în ei, Alex Velea i-a adus la București, i-a ținut la ei acasă și i-a tratat ca pe copiii lui. Le-a oferit dragostea părintească și i-a ajutat în carierele muzicale. Au ajuns cunoscuți datorită lui, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Și-a dat toată silința să le fie bine, iar acum lucrurile nu mai merg așa cum ar fi trebuit.

Alex Velea s-a supărat pe Lino Golden pentru tot ce a făcut

Cei trei artiști sunt la cuțite sunt și se atacă pe rețelele sociale. Cel care a fost puțin mai rezervat în declarații este Mario Fresh. În schimb, Alex Velea și Lino și-au aruncat cuvinte grele, iar fanii au rămas cu gura căscată. După ce Lino Golden a spus tot ce a avut de zis pe internet, a venit și rândul iubitului Antoniei.

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.” , a scris Alex Velea pe contul lui oficial de Instagram.

https://www.instagram.com/iamvelea/

Cântărețului nu îi vine să creadă că este nevoit să treacă printr-o asemenea sitiuație. Mesajul pe care l-a transmis recent este unul extrem de dur și a șocat tot internetul. Ei bine el  l-a acuzat în mod direct pe Lino că el este principalul vinovat pentru toate scandalurile. Se pare că el ar fi avut probleme cu multă lume, iar artistul a încercat doar să îl scape de ele. Și-a pus pielea la bătaie, iar acum i se vorbește așa. Nu i se pare deloc corect, așa că și-a exprimat nemulțumirea pe Instagram în urmă cu câteva minute.

”Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a mai scris Alex Velea.

Mario Fresh și Alex Velea sunt la cuțite! Motivul real al certurilor dintre ei: ”Îi mulțumesc...”

Mario Fresh și Alex Velea sunt la cuțite! Motivul real al certurilor dintre ei: ”Îi mulțumesc…”

Antonia este în stare de șoc. Vedeta, dezamăgită profund de Lino Golden: "Doare al naibii de tare"

Antonia este în stare de șoc. Vedeta, dezamăgită profund de Lino Golden: „Doare al naibii de tare”