Alex Velea și-a concediat impresarul în plin scandal cu Lino Golden: „A spus că nu vrea să fie târât în…”

Iubitul Antoniei a luat o decizie radicală – și-a concediat impresarul.

Alex Velea și-a concediat impresarul în plin scandal cu Lino Golden: "A spus că nu vrea să fie târât în..."

Alex Velea este în plin scandal cu Lino Golden și Mario Fresh. Cei trei artiști s-au certat extrem de tare și scandalul nu se oprește aici. Ei și-au aruncat cuvinte grele în mediul online, fără să țină cont de niciun fel de consecință. Erau prieteni buni și se completau de minune, erau ca o familie și se tratau ca atare. Din păcate, din cauza unor mici neînțelegeri s-a ajuns mult mai departe decât se așteptau.

Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor. Artiștii au stricat o prietenie care dura de patru ani de zile. Iubitul Antoniei le-a fost alături tinerilor în tot acest timp. Ei au fost îndrumați de el și mai mult de atât, Velea i-a luat la el acasă și i-a tratat ca pe copiii lui. I-a ajutat și i-a sprijinit când nimeni nu credea în talentul lor. Acum, el este tratat așa și crede că nu este corect să fie tratat așa.

Alex Velea a renunțat la omul lui de bază

Din păcate, scandalul nu s-a oprit doar la ei, ci i-a afectat și pe alții din jurul lor. Unul dintre cei care a avut de suferit de pe urma certurilor dintre cântăreți este chiar impresarul lui Alex Velea. Ursu era cel care se ocupa de cariera lui încă de la început și o făcea bine.

Alex Velea și-a concediat impresarul în plin scandal cu Lino Golden: "A spus că nu vrea să fie târât în..."

âDin păcate, iubitul Antoniei s-a supărat atât de tare pe el, încât a decis că este timpul să încheie orice fel de colaborare. A luat decizia de a-l concedia, tocmai pentru că nu a vrut să renunțe la Lino Golden și la Mario Fresh și a vrut doar să își facă treaba în continuare.

“Mario și Lino sunt impresariați tot de Ursu. Alex i-a cerut impresarului său să termine colaborarea cu cei doi, însă Ursu s-a opus. A spus că nu vrea să fie târât în acest scandal și că el este interesat doar să își continue munca și să se ocupe de toți, ca și până acum. Deranjat de spusele celui pe care îl consideră cel mai bun prieten, Velea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Ursu să rămână cu Mario și Lino pentru că el își va găsi un alt impresar.

Practic, l-a concendiat. Și chiar și-a găsit deja pe altcineva care să se ocupe de concerte. Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant. Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lino or să dispară în maximum șase luni. Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, au spus surse din anturajul lui Alex Velea pentru playtech.ro.