Alex Velea și Antonia, al treilea băiețel e pe drum?! Detaliul care i-au dat de gol

Alex Velea și Antonia pare că dau din ce în ce mai mult de înțeles că barza e pe drum din nou. Oare așa să fie?

Alex Velea și Antonia, al treilea băiețel e pe drum?! Detaliul care i-au dat de gol

Acum ceva timp, Antonia a stârnit controverse în mediul online după ce s-a afișat cu o burtică suspectă. Cu toate că nici ea și nici Alex Velea nu au confirmat faptul că urmează să devină din nou părinți, artistul a făcut din nou un gest care ar putea fi extrem de ușor interpretat, în mediul online.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai admirate cupluri de la noi din țară. Faptul că se iubesc extrem de mult și că sunt suflete pereche, se vede fără prea mult efort.

Cei doi au împreună doi băieței minunați și, nu de mult timp, se speculează faptul că Antonia îi mai poartă încă un copil lui Alex Velea. Cei doi nu au oferit niciun răspuns concret în acest sens. Însă iată că apar la orizont multe detalii care ar putea vorbi de la sine.

Alex Velea a făcut un gest care a dat fanilor săi de gândit. Artistul a postat în mediul online, pe InstaStory, o inimă de culoare albastră.

Acesta poate fi un semn destul de clar al ideii conform căreia Antonia este însărciantă cu al treilea băiețel. Chiar și așa, această idee rămâne la stadiul de ipoteze, pentru că niciunul dintre soți nu a oferit un răspun clar și concludent cu privire la acest aspect atât de important din viața lor de familie.

Alex Velea și Antonia, al treilea băiețel e pe drum?! Detaliul care i-au dat de gol

Răspunsul cântăreței Antonia cu privire la o posibilă sarcină

Nu cu mult timp în urmă, Alex velea a publicat o poză care a dat de gândit fanilor săi din mediul online. Niște emoticoane cu bebeluși publicate pe Instagram ar putea însemna că vor deveni părinți pentru a treia oară.

„Da? Nu? Poate?”

Aceste declarații vagi sunt susținute și de Antonia, care pare că nici ea nu are de gând să dezvăluie nimic încă. În urmă cu ceva timp, cântăreața a făcut o secțiune de întrebări-răspunsuri pe contul său de Instagram, iar la întrebarea mult așteptată de toată lumea, Antonia a răspuns extrem de vag.

„Da? Nu? Poate?”, a scris artista când a fost întrebată dacă este însărcinată.